Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Koronavirusas neaplenkė ir Jolantos Sadauskienės: džiaugiasi, kad neteko gerti tablečių

Manekenė bei modelių agentūros „Modilina“ įkūrėja Jolanta Sadauskienė persirgo koronavirusu. 15min susisiekė su moterimi, kuri patikino, kad viskas vyko daugiau nei prieš savaitę. O sekmadienį galiausiai ją pasiekė džiugios naujienos – antras testo atsakymas neigiamas.
Jolanta Sadauskienė
Jolanta Sadauskienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie žinią, kad persirgo koronavirusu, Jolanta Sadauskienė pirmiausia pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. 15min susisiekus su moterimi, ši pranešė, kad sekmadienį ją pasiekė neigiamas jau antras koronaviruso testo atsakymas.

„Persirgau, labai džiaugiuosi. Sakykime, pakankamai lengvai. Galbūt galėjo ir sunkiau tapti, jei nebūčiau laiku susigriebusi ir laukusi, kol mane kažkas puls gelbėti. Džiaugiuosi, kad nei vienos rimtos tabletės neteko išgerti. Ir, na, apsiėjo viskas, sakykime, švelniai“, – pasakoja J.Sadauskienė.

Moteris atskleidžia, kad pirmieji simptomai pasireiškė su aukšta temperatūra.

„Man staigiai pakilo labai aukšta temperatūra – 39,5. Pabudau tiesiog nuo to, kad mano pagalvė buvo šalta. Tada supratau, kad kažkas tikrai ne taip. Aišku, ryte paskambinau į koronaviruso karštąją liniją ir gavau testą. Vėlgi tik po dviejų dienų. Ir, na, pasidarius jis buvo teigiamas“, – prisimena Jolanta.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jolanta Sadauskienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jolanta Sadauskienė

Vis dėlto uoslės moteris iš pradžių neprarado. Pamaniusi, kad tik tokiu būdu sužinos, jog serga šiuo virusu, puolė prie kvepalų stalo.

„Tuo metu dar buvo uoslė ir visi kiti dalykai. Uoslė man dingo tik vėliau – po savaitės. Ir ką aš dariau? Pirmiausiai puoliau prie savo kvepalų stalo. Ar čia man koronavirusas, ar kas čia? Ir tada užuodžiau. Galvojau, ha, ir einu toliau miegoti“, – sako ji.

Galiausiai antro testo atsakymo moteris sulaukė sekmadienį. Jolanta džiaugiasi, kad jis pagaliau buvo teigiamas.

„Sulaukiau atsakymo, kad esu sveika, nerastas koronavirusas. Nuo to reikėtų atskaičiuoti dvi savaites“, – pasakoja J.Sadauskienė.

Ir nors žinoma moteris nebeserga, tačiau pakankamai darbinga vis dar nesijaučia.

„Stengiuosi judėti kuo daugiau, kiek įmanoma. Aišku, tas koronavirusas suvelia kraują, šiek tiek silpnumas kamuoja. Na, stengiuosi būti gryname ore ir visokias atstatomąsias procedūras daryti. Tikiuosi greitu metu pilnu tempu galėsiu džiaugtis grožio industrija“, – džiaugiasi pasveikusi J.Sadauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius