-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 8-oji žinomų moterų feisbuke – nuo unikalių puokščių iki kalbų apie lygybę

Šiandien visame pasaulyje minima Tarptautinė moters diena. Ja džiaugiasi ir žinomos šalies moterys, kurios socialiniuose tinkluose dalinasi džiugiomis akimirkomis.
Natalija Bunkė, Viktorija Jakučinskaitė, Laura Žvagulienė
Natalija Bunkė, Viktorija Jakučinskaitė, Laura Žvagulienė / Asmeninio albumo nuotr.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė Kovo 8-ąją buvo nustebinta neįprasta puokšte – vietoje margaspalvių gėlių, moteris puikavosi saldumynais.

„Gavau puokštę su zefyrais, makarunsais ir tulpėm. Kvepia pavasariu ir desertais. Nežinau, ką daryti – dėti į vazą ar šaldytuvą“, – klausė V.Jakučinskaitė.

Atlikėja Natalija Bunkė taip pat džiaugėsi spalvotomis pavasarinėmis gėlėmis. Ji pasidalino nuotrauka, kurioje įsiamžinusi su didele puokšte. Kaip teigė pati moteris, ją nustebino mylimasis Edgaras Eidėjus, ryte pažadinęs Nataliją su margaspalvėmis tulpėmis.

„Ali šokoladinės“ įkūrėjo žmona Patricija Žuromskytė-Gadžijeva taip pat liko sužavėta. Moteris iš savo mylimo vyro sulaukė ne tik rausvų gėlių puokštės, bet mėgavosi ir torto gabalėliu. „Mums, moterims! Ačiū, Ali, už tai, kad galime lepintis su draugėm kaip priklauso“, – rašė Patricija.

View this post on Instagram

???? #WomensDay #Blooms #PinkyPinky

A post shared by PATRICIJA GADŽIJEVA (@patricija_gadzijeva) on

Žavia akimirka socialiniame tinkle pasidalino ir atlikėja Eglė Jakštytė. Dainininkė pozavo rankose laikydama tulpę – pavasario ir gražios, dailiosios lyties atstovių dienos simbolį. Instagrame po įkelta nuotrauką ji rašė, kad visos moterys tarsi gėlelės.

View this post on Instagram

Mes moterys kaip gėlelės ????#kovo8

A post shared by ELEY (@jakstyte_egle) on

Ryčio Žvagulio mylimoji Laura Žvagulienė mėgavosi baltų tulpių puokšte. Socialinio tinklo paskyroje, įkėlusi nuotrauką, ji ragino visas moteris žydėti ir džiaugtis nuostabiomis dienomis: „Moterys, žydėkim gražiausiais žiedais, kurie nuspalvintų kiekvieną mūsų gražaus gyvenimo dieną!“

Atlikėja Baiba Serdiukė Moters dieną pasitiko su plačia šypsena. Iš mylimo vyro moteris gavo spalvotų tulpių puokštę – su ja pozavo ir nuotraukoje.

Mintimis apie Kovo 8-ąją pasidalino Fausta Marija Leščiauskaitė. Ji mano, kad šios dienos nereikėtų sureikšminti ir vertinti vyrus pagal dovanojamų gėlių skaičių. Moteris pasakojo tulpes planuojanti nusipirkti pati – juk tai nuostabi namų puošmena.

„Tuoj eisiu dirbti. Bet prieš tai nueisiu nusipirkti kažko valgomo ir tulpių – ne moters dienai, o todėl, kad kovo 8-ą pagaliau nupuošiau eglutę ir dabar namie reikia kažkokios puošmenos, o tulpių – nes garantuotai bus ant akcijos ir šiaip gražios“, – feisbuke rašė Marija.

Moters dienos proga nustebino atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-Migloko, kuri feisbuke ekstravagantiškoji atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-Migloko pristato naują dainą „Tikros Moterys“. Dainininkė norėjo moteris paskatinti atsikratyti įvairių stereotipų ir neleisti, kad vyrai su jomis elgtųsi kaip su princesėmis.

„Kovo 8-osios proga sveikinu moteris ir linkiu atsikratyti visų prietarų ir stereotipų apie tai, kokia privalo būti moteris. Ko vertos lygios teisės, jei nėra lygių galimybių?“, – klausė Migloko.

Savo širdies draugę Iglę šiandien sveikino ir atlikėjas Tadas Juodsnukis. Mylimąją jis nustebino geltonomis tulpėmis, o instagrame jis kreipėsi į visas dailiosios lyties atstoves. „Mes be jūsų išvis nieko... Su Kovo 8-ąją“, – merginas sveikino Tadas.

Kriptoverslininkas Paulius Aršauskas nedaugžodžiavo, tačiau taip pat pasveikino moteris. Savo mylimajai žmonai Eglei jis padovanojo daug geltonos spalvos tulpių bei dovaną, kurią rinko kosmetikos ir parfumerijos parduotuvėje.

View this post on Instagram

Merginos, su Kovo 8! #angrybird #happykiddo

A post shared by Paulius Aršauskas (@paulius_arsauskas) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius