-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Kaikarienė 54-ąjį gimtadienį švenčia Bahreine: „Metai dovanoja brandą ir kantrybę“

Renginių organizatorė Kristina Kaikarienė gruodžio 31-osios vakarą paskutinius laiko dūžius skaičiuoja ne tik iki artėjančių Naujųjų metų. Dangų nutvieskiantys fejerverkai simbolizuoja ir gimtadienio pradžią – pirmąją metų dieną K.Kaikarienė švenčia savo gimtadienį, šiandien jai suėjo 54-eji.
Kristina Kaikarienė ir Vygintas Kaikaris
Kristina Kaikarienė ir Vygintas Kaikaris / Asmeninio albumo nuotr.

Šių metų šventę renginių organizatorė surengė kelionės į Jungtinius Arabų Emyratus metu. Moteris kartu su šeima turi tokią tradiciją –gimtadienio dieną kur nors išvykti į užsienį.

Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė
Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė

Šiemet į Arabijos pusiasalį moteris kartu su šeima išvyko per Kalėdas. Tokia data išpuolė dėl skrydžių, teko derintis ir prie šeimos galimybių.

K.Kaikarienės šeima JAE lankosi ne pirmą kartą, sako, kad sugrįžti į šią šalį visada malonu. Jau savaitę besitęsiančios kelionės metu jie aplankė ne tik JAE, bet ir šalia esančią nykštukinį, saloje įsikūrusį Bahreiną. Būtent čia jos ir laukė gimtadienio šventė.

Kaip atrodys jos gimtadienis, moteris nežinojo iki pat paskutinės minutės, viską organizavo jos šeima ir draugė.

Įvairių renginių organizatorė pasakoja, kad darbo Naujųjų metų išvakarėse ji stengiasi atsisakyti kaip įmanoma dažniau. Šią šventę ji nori sutikti šeimos rate.

Paklausta apie dovanas, K.Kaikarienė sako, kad svarbiausia – mylimų žmonių dėmesys, sveiki tėvai, galimybė dirbti su talentingais žmonėmis – būtent tai ir yra geriausia dovana. Bet gimtadienio, pasak renginių organizatorės, nereikia sureikšminti, kaip ir nereikia sureikšminti bėgančių metų.

„Gimtadienio šventė per tuos metus nepasikeitė. Tai įprasta diena, tik kasmet prisideda dar vieni metai. Jie dovanoja brandos, kantrybės, tolerancijos ir tiesiog gebėjimą džiaugtis paprastais dalykais, kuriuos kadaise priimdavau kaip savaime suprantamus“, – 15min kalba K.Kaikarienė.

Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė su dukra Kriste Kaikaryte ir vyru Vygintu Kaikariu
Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė su dukra Kriste Kaikaryte ir vyru Vygintu Kaikariu

Kalbėdama apie praėjusius metus, renginių organizatorė sako, kad būta visko – ir sunkumų, ir džiaugsmų, tačiau apie tai kalbėti nelinkusi. Ji įsitikinusi, kad viską reikia įveikti savomis jėgomis – tyliai ir ramiai susitvarkyti: „Metai buvo labai geri, bet siurprizų taip pat buvo nemažai. Manau, kad 2019-ieji bus geresni. Ne manau, bet esu įsitikinusi.“

Per praėjusius metus teko surengti beveik 70 įvairių švenčių, iš jų 8 – itin didelės.

O kaip su naujamečiais pažadais? Pernai K.Kaikarienė pasižadėjo pradėti sportuoti ir geriau išmokti kalbėti itališkai. Ar tai pavyko įgyvendinti?

„Sportuoti nepradėjau. Itališkai kalbu geriau nei prieš metus, tačiau dar tikrai toli iki norimo rezultato“, – šypsodamasi apie praėjusių metų planus pasakoja renginių organizatorė.

Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė
Asmeninio albumo nuotr. /Kristina Kaikarienė

O kokius tikslus ji kelia sau 2019-iesiems? Išmokti kartais būti ne tokia tiesmukiška...

„Didžiausias iššūkis – išmokti reikiamu metu patylėti. Mokausi tai daryti, bet mano darbas reikalauja greitos reakcijos, tikslių nurodymų, aiškios informacijos. Kartais diplomatiją tenka dėti į šalį, tik toną švelninti“, – sako K.Kaikarienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius