-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lavija Šurnaitė: „Kai mane paliko, norėjau tik žliumbti ir gulėti lovoje“

Televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė atvira – nors iš išorės gali atrodyti, kad jos gyvenimas tiesiog tobulas, jos gyvenime sunkumų pasitaikė. Moteriai teko patirti, ką reiškia būti paliktai mylimo vyro, o kartą ji vos per plauką nesusirgo bulimija.
Lavija Šurnaitė
Lavija Šurnaitė / LNK nuotr.

Šį ketvirtadienį LNK laidoje „Valanda su Rūta“ – žinomų moterų išpažintys. Asmeninio gyvenimo užkulisiai, apie kuriuos viešai prabylama retai, pasakojimai, verti knygos puslapių.

TV vedėja Lavija Šurnaitė prisipažino, kad yra verkusi dėl vyrų.

„Taip, mane paliko. Norėjau tik žliumbti, gerti vyną, toliau žliumbti ir gulėti lovoje“, – kalbėjo ji.

L.Šurnaitė pasakojo, kad buvo laikas, kai ji jautėsi negraži, turinti antsvorio. „Per plauką nesusirgau bulimija. Sveikas protas nugalėjo“, – sako net dvi patarimų knygas išleidusi TV vedėja.

Asmeninio archyvo nuotr./Jelena Tulčina
Asmeninio archyvo nuotr./Jelena Tulčina

Medikė Jelena Tulčina atvirai pasakojo apie savo kompleksus. „Jaunystėje buvau labai negraži. Maža to, medikai man prognozavo nevaisingumą. Apie tai bijojau prasitarti tuometiniam vyrui. Bijojau, kad mane paliks“, – sakė J.Tulčina.

Moteris į studiją atsinešė keletą perukų. „Aš jau du dešimtmečius tik juos nešioju, nes pačios plaukai labai prasti“, – drąsiai apie tai kalbėjo J.Tulčina.

Ji taip pat atskleidė, kokių gudrybių ėmėsi norėdama įsivilioti buvusį vyrą į lovą. „Kaip tapti deive, kai tokia nesijauti?“ – klausė žinoma moteris.

Žurnalistė Rasa Karmazaitė papasakojo, kam pasiryžusios moterys dėl vyrų. Ji lankėsi kursuose, kuriuose moterys mokomos, kaip susirasti turtingą vyrą.

„Įsivaizduokite, ten išgirdau, kad moterys, norinčios atrodyti seksualiau, į savo intymią vietelę turi įsidėti kiaušinio formos nefrito akmenį“, – neįtikėtinus patarimus aptarė visi studijos svečiai.

Laidoje dalyvavo ir moterims patarimus viešai dalijanti „Šokoladas sielai“ įkūrėja Rūta Banionytė, TV prodiuseris Kristupas Krivickas ir tris vaikus auginantis Simonas Urbonas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lavija Šurnaitė pristatė knygą „Optimizmo genas“: „Rašau tik tai, kuo pati tikiu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius