-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 19

Leidus renginius iki 150 žmonių organizatoriai nedžiūgauja: koncertuoti vis dar neapsimoka

Nuo pirmadienio Lietuvoje atlaisvėjus karantinui yra leidžiami nedideli renginiai, kuriuose gali apsilankyti iki 150-ies žmonių. Nors dalis melomanų jau džiaugiasi ir ieško galimybių įsigyti bilietus, pasiūlymų jie ras gana mažai. Tam yra daug priežasčių – ir tai, jog renginių industrijos atstovams vis dar neapsimoka rengti koncertų, ir tai, jog koncertuose nebus leidžiama prekiauti gėrimais, ir nesuinteresuoti atlikėjai, kurių atlygis už koncertą gali būti apylygis dabartinei gaunamai paramai.
Martynas Tyla, Lauras Lučiūnas
Martynas Tyla, Lauras Lučiūnas / 15min klijuotė

Pirmadienį, sušvelninus karantiną, buvo pranešta ir apie naują renginių organizavimo tvarką – nuo šiol leistini renginiai, kuriuose lankysis ne daugiau nei 150 žmonių.

Numatyti reikalavimai renginiams yra gana griežti – susirinkę žiūrovai privalės išlaikyti 2 metrų atstumą, dėvėti medicinines kaukes arba respiratorius, renginio laukti galės ne didesnėmis kaip dviejų asmenų grupėmis viduje ar penkių asmenų grupėmis lauke, nebent tai bus vienos šeimos nariai.

Savo ruožtu organizatoriai privalės užtikrinti, kad žiūrovai šių reikalavimų laikytųsi, o į renginį pakliūtų tik prisiregistravę ar bilietą įsigiję žmonės. Taip pat numatyta, kad į renginio vietą žiūrovai galės būti įleidžiami likus ne daugiau kaip pusvalandžiui, o į salę pradėti leisti ne anksčiau kaip likus 15 minučių iki renginio pradžios.

Renginių metu prekiauti gėrimais ar maistu nebus galima, o organizatoriai privalės prižiūrėti, kad renginio metu žiūrovai negertų ir nevalgytų.

Šias sąlygas išgirdę renginių organizatoriai ir renginių industrijos atstovai laime netrykšta – dalis jų teigia, kad tokius koncertus organizuoti tiesiog neapsimokės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius