Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių modelis G.Dukauskaitė įsiamžino „Chanel“ reklamoje: įvertino ir supermodelis G.Hadid

Iš Raseinių kilusi 31-erių Giedrė Dukauskaitė dabar gali džiaugtis ne tik tuo, jog jos veidas puikuojasi ant žinomiausių pasaulio žurnalų ar kad ji patenka tarp 50-ies geriausių pasaulio modelių. Šįkart mergina įsiamžino „Chanel“ reklamoje, sulaukusioje vieno žymiausių modelių Gigi Hadid komplimento.
Giedrė Dukauskaitė, Gigi Hadid
Giedrė Dukauskaitė, Gigi Hadid / Lauros Jaraminaitės ir Vida Press nuotr.

G.Dukauskaitė instagrame, kuriame turi daugiau nei 94 tūkst. sekėjų, pasidalijo „Chanel“ papuošalų linijos reklamos iškarpa, pavadinta „Over The Moon“. „Love“ – suskubo pakomentuoti vienas garsiausių pasaulio modelių Gigi Hadid.

G.Dukauskaitė gimė Lietuvoje, Raiseiniuose. Modelio karjerą ji pradėjo 2006-aisiais, kai pasirašė sutartį su „New York Model Management“ Niujorke. Dar labiau modelis išgarsėjo tada, kai debiutavo Niujorko mados savaitėje ir ėjo tokių dizainerių, kaip Diane von Furstenberg ir Marcas Jacobsas, podiumais. Taip pat ji buvo įsiamžinusi „Uniqlo F / W 2006“ reklamos kampanijoje.

Vėliau lietuvių modelio karjera kilo dar stipriau – ji pasirodė „S/S 2009“ reklamos kampanijose, skirtose „Prada“ ir „Replay“. Anksčiau savo karjeroje jai teko pabuvoti „D&G“ veidu. G.Dukauskaitei išgarsėti taip pat padėjo tai, jog ji žengė žinomiausių pasaulio dizainerių podiumais bei pasirodė „Vogue“, „i-D“, „TWELV“ ir „Numéro“ leidiniuose.

VIDEO: OVER THE MOON – CHANEL Fine Jewelry

G.Dukauskaitės gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius