-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balso“ superfinale nugalėjo 16-metė Gerda Šukytė iš Alsėdžių

Paskutinis metų sekmadienis – ypatingas „Lietuvos balse“. Keturios muzikinio projekto dalyvės čia stojo į finalinę kovą dėl nugalėtojos vardo, keturių stiprių balsų savininkės susirungė dėl geriausios vardo. Deja, po pirmos atrankos projektą teko palikti Justino Jaručio mokinei Gabrielai Ždanovičiūtei bei Leono Somovo mokinei Nombeko Augustei Khotseng. Liko dvi lyderės, galiausiai įveikusi Eglę Jurgaitytę superfinale nugalėjo Gerda Šukytė.
„Lietuvos balso“ superfinalas
„Lietuvos balso“ superfinalas / Karolio Bakūno nuotr.

16-metė mergina iš Alsėdžių – rami, kukli, tačiau jos viduje verda tikras vulkanas. Išskirtinio balso savininkei dar seniau ne vienas prognozavo – ji projekte turi būti tarp lyderių iki pat finalo.

Fortūna neapgavo – Gerda tapo šeštojo „Lietuvos balso“ sezono nugalėtoja. Jai atiteko 15 tūkst. eurų piniginis prizas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gerda Šukytė iškart po pergalės „Lietuvos balse“ prisipažino: „Eisiu pas mamą ir tėtį. Ir viskas“

Finale susirungė keturios merginos. Visos dalyvės – balsingos, visos muzikalios, žavios ir savaip charizmatiškos, visos jau spėjusios pavergti televizijos žiūrovų širdis.

Donato Montvydo mokinė Eglė Jurgaitytė ir Ingos Jankauskaitės mokinė Gerda jau ilgą laiką buvo laikomos „Lietuvos balso lyderėmis. Galiausiai jos stojo į rimtą dvikovą – varžėsi tarpusavyje scenoje atlikdamos garsiausius kūrinius.

Kurią dalyvę palaikėte jūs?

Kiekviena dalyvė finaliniame šou savo pasirodymą pradėjo solo numeriu – atliko po vieną pasirinktą dainą.

O netrukus pasirodė su savo didžiausia palaikymo komanda – jų mokytojais. Palangos koncertų salėje netrūko aistringo publikos palaikymo – visi iki vieno numeriai sulaukė gausių ovacijų.

Šioje rungtyje Gabriela su J.Jaručiu atliko „Hiperbolės“ dainą „O aš taip myliu“, D.Montvydas su Egle traukė „Ant kalėdinės eglutės...“, su L.Somovu Nombeko Augustė uždainavo Johnny Cash hitą „Hurt“, magišką numerį paruošė ir I.Jankauskaitė su savo mokine, įspūdingo balso savininke Gerda.

Kad netrūktų intrigos – jau po dviejų jų atliktų dainų, paaiškėjo, kurios dvi dalyvės turėjo palikti projektą, o kurios kaunasi toliau. Po šios atrankos žiūrovų balsavimu iškrito Gabriela ir Nombeko Augustė, dėl pergalės liko kautis Eglė ir Gerda, kuri galiausiai ir laimėjo šou.

Karolio Bakūno nuotr./Eglė Jurgaitytė ir Rolandas Mackevičius, Gerda Šukytė
Karolio Bakūno nuotr./Eglė Jurgaitytė ir Rolandas Mackevičius, Gerda Šukytė

Prieš dar kartą žengiant į sceną visi balsavimo rezultatai buvo anuliuoti ir pradėti skaičiuoti iš naujo – jau po pirmo jų atlikto kūrinio paaiškėjo, kad žiūrovų favorite tapo Gerda, ji Eglę balsais lenkė trečdaliu daugiau balsų.

Finaliniam vakarui ypatingai pasiruošė ir dalyvių mokytojai, ne vienas jų taip pat nusprendė šokiruoti ir dėmesį į save atkreipti išskirtiniu stiliumi – akį traukė išskirtiniai J.Jaručio batai bei neįprastas L.Somovo pasirinkimas – į finalą jis atvyko dėvėdamas... sijoną.

LNK nuotr./Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas
LNK nuotr./Inga Jankauskaitė ir Leonas Somovas

Ne kartą eteryje juokavęs, kad dėl ilgų plaukų iš nugaros net yra buvęs supainiotas su moterimi, L.Somovas sekmadienio vakarą nusprendė išprovokuoti dar daugiau apkalbų ir komentarų. Rolandas Mackevičius jau prieš eterį tokios stiliaus provokacijos nusprendė nepraleisti pro akis.

Jis finale laidė juokelius apie visus projekto mokytojus. Tačiau visi jie buvo smagiai nusiteikę, o ir palaikė savo mokines, visas kitas dalyves, negailėjo ovacijų ir nugalėtojai Gerdai.

„Nereikia jaudintis, ateitis pati ateis. Mes padarėme didelį darbą ir tu esi pati geriausia, dabar reikia tik švęsti. Nedrįsk sustoti ir nedrįsk abejoti“,- savo dalyvei pasibaigus finalui sakė I.Jankauskaitė, paklausta, kas Gerdos laukia toliau muzikiniame kelyje.

Daugiau superfinalo akimirkų:

TAIP PAT SKAITYKITE: Gerda Šukytė iškart po pergalės „Lietuvos balse“ prisipažino: „Eisiu pas mamą ir tėtį. Ir viskas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius