Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Petruškevičiaus prabangaus gėlių salono įkurtuvės: svečiai linksminosi raudoname kube

Penktadienio vakarą Mantas Petruškevičius pakvietė bičiulius į neeilinę šventę – viename didžiųjų sostinės prekybos centrų vyko gėlių ir dovanų salono „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ įkurtuvių vakarėlis.
Mantas Petruškevičius su svečiais Deimante Kazėnaite ir Gediminu Žilinsku, Daina Bosas su dukra Marija, Milita Daikerytė
Mantas Petruškevičius su svečiais Deimante Kazėnaite ir Gediminu Žilinsku, Daina Bosas su dukra Marija, Milita Daikerytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Drauge su verslo partnere Kristina Stroliene atidarytas salonas lankytojams duris atvėrė dar praėjusių metų rudenį, tačiau oficialią atidarymo šventę tuomet M.Petruškevičius nusprendė atidėti vėlesniam laikui.

Į gėlių ir dovanų saloną garsus floristas pakvietė prieš pat savo gimtadienį – kovo 29-ąją M.Petruškevičiui sueis 34-eri.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min laidoje – A.Valentaitės ir M.Petruškevičiaus akistata: koks klausimas išmušė floristą iš vėžių?

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius

Tačiau penktadienį būrys draugų ir bičiulių jį sveikino kita proga – pirmasis prabangus salonas pagaliau oficialiai atidarytas.

„Ačiū visiems. Darau tai, ką darau. Darau tai ir dėl savęs, ir dėl žmonių. Ateityje noriu stengtis ir tobulėti – tai neišvengiama“, – dėkodamas susirinkusiems kalbėjo M.Petruškevičius.

Šventiniame renginyje buvo galima sutikti ne vieną žinomą žmogų, ištaigingas vakarėlis sutraukė ne tik verslo, meno ir pramogų pasaulio atstovus, bet ir svečius iš užsienio.

Įkurtuvių vakarą dalis sostinės prekybos centro „Panorama“ transformavosi į visai kitokią erdvę – šventė vyko raudoname kube, kurio gamybai buvo panaudota kilometras audinio.

Susirinkusių svečių laukė ir speciali staigmena – iš Paryžiaus į Vilnių pirmą kartą atvyko garsiojo Paryžiaus „Hotel Costes“ vakarėlių šeimininkas, electro, lounge ir house muzikos rinkinių sudarinėtojas, prodiuseris Stéphane‘as Pompougnacas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stéphane Pompougnac
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Stéphane Pompougnac
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Salono atidarymo vakarėlio akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Salono atidarymo vakarėlio akimirka

Svečiai vaišinosi kokteiliais bei švelnaus rožių ir orchidėjų skonio macarons sausainiais, persipinančiu su lengvu jogurtiniu ganache.

M.Petruškevičius – puikiai žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Jo talentu dekoruoti erdves, moderniomis ir klasikinėmis puokščių kompozicijomis, nepriekaištingu stiliaus suvokimu ir gebėjimu sukurti grožį iš bet ko, kas papuola į jo rankas, jau seniai žavisi tie, kuriems žodžiai „geras skonis“ ir „kokybė“ yra neatsiejami nuo jų kasdienybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius