-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Jampolskis apie santykius su Irūna: „Mes daugiau nei draugai“

Scenos duetas – atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir atlikėjas bei aktorius Marius Jampolskis atvirai ir šmaikščiai papasakojo apie tarpusavio santykius, honorarus, prodiuserę, dainų autorę ir pedagogę – Laimą Lapkauskaitę, jos auklėjimo metodus bei dovanas.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Marius Jampolskis
Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Marius Jampolskis / Asmeninio albumo nuotr.

Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus paklausti, galbūt Irūną ir Marių sieja šis tas daugiau, nei tik darbas scenoje, Marius Jampolskis nesutriko ir drąsiai rėžė: „Mes daugiau nei draugai. Mes jau nebekreipiame dėmesio vienas į kitą, kai persirenginėjame. Tai nežinau, kaip tai pavadint. Net Čepononis nustojo kreipt dėmesį“, – šmaiktavo Irūnos scenos partneris.

Tuo tarpu Irūna pateikė kitokią to paties klausimo atsakymo versiją: „Mūsų santykiai tikrai nėra patys geriausi. Mes ir dabar vaidinam“, – juokavo Irūna.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė - Čepononienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė - Čepononienė

Ar Laima yra gera dovanotoja? – klausė Justinas Jankevičius laidos svečių.

„Puiki. Dažniausiai dovanoja skutimosi reikmenis, plaukų reikmenis, kostiumo šukas – viskas, kas susiję su tuo, kad būtų naudinga ir ko aš pats niekada neturiu“, – vardino Marius Jampolskis.

„Ne tik padovanoja, bet dar ir apskuta, nes Marius pats susipjausto. Tai viską daro Laimutė“, – patikslino I.Puzaraitė.

Mindaugas Stasiulis su Mariumi ir Irūna kalbėjo ir apie garsios pedagogės Laimos Lapkauskaitės auklėjimo metodus. Ar Laima taiko fizines bausmes? – klausė Mindaugas.

„Neslėpsiu – taiko. Pavyzdžiui, neleidžia sėdėti su kostiumu, kad keliai neišsimuštų. Kitas pavyzdys: turėjau tokius batus su swarovskiais, blizgantys – Laima nupirko iš Turkijos. Labai gerai – nereikia kreipt dėmesio į mano benubėgantį talentą, visi kreipia dėmesį į batus. Bet jei nukrenta koks swarovskis – tai jau pusė mano honoraro. Tai aš juos keliais šliaužiodamas renku ir atgal klijuoju“, – TV3 televizijos laidoje „Gero vakaro šou“ pasakojo Marius.

„Kas pabūna Laimutės rankose, tie pasidaro visai normalūs. Kaip mes su Mariumi“, – pridūrė Irūna apie Laimos auklėjimą.

Asmeninio albumo nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čepononienė
Asmeninio albumo nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė-Čepononienė

Prakalbus apie koncertinius turus, Mindaugas Stasiulis smalsavo – kur Irūna išleidžia honorarus, gal automobilį naują perka?

„Aš protingiau leidžiu pinigus, automobilių neperku. Perku būstą. Du turai ir yra butas Marijampolėje, 65 kvadratai palėpinis, o ką? –vis kitoks“, – sakė Irūna.

Dar daugiau smagių pokalbių su Irūna ir Mariumi bei nuotaikingų išbandymų – šiandien, 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius