Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martyno Kavaliausko ir jo mylimosios atostogos: „Slidinėjome ir deginomės kalne virš debesų“

Dainininkas Martynas Kavaliauskas nepraleido progos pasimėgauti ekstremaliais žiemiškais malonumais – su mylimąja Rusne Jankauskyte atostogavo Italijos kalnuose, pietų Tirolio regione.
Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Gruodžio ir sausio mėnesiai Martynui buvo beprotiškai įtempti dėl koncertų grafiko, todėl trumpam pailsėti su Rusne jiedu ištrūko į kalnus.

„Šioms atostogoms pasirinkome kalnus ir slidinėjimą, nes poilsis kalnuose ramina, suteikia naujų inspiracijų, įkvepia. Būnant čia, pailsi ir kūnas, ir siela“, – sako Martynas.

Pora pasirinko aktyvų poilsį ir tvirtina, kad trumpai išvykai – tai nuostabus pasirinkimas.

„Šis trumpas pabėgimas truko vos penkias dienas. Slidinėjome keturias dienas iš eilės, ko kūnui tikrai užteko, o malonių įspūdžių be galo daug. Penktadienį jau privalėjau grįžti į Lietuvą, nes vakare laukia spektaklis Kauno muzikiniame teatre, o šeštadienį du koncertai, tad kad ir kaip norėčiau, ilgesnėms atostogoms šiuo metu neturiu laiko“, – pasakojo Martynas.

Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Martynas ir Rusnė gyveno jaukiame kalnų miestelyje: „Viešbutis buvo puikus, ilgais vakarais mėgavomės neįtikėtinomis itališkomis vakarienėmis, dienos metu visą laiką praleisdavome kalnuose, įveikėme ir sudėtingas trasas, ir malonius miško nuolydžius, maudėmės baseine, deginomės kalne virš debesų.“

Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė
Asmeninio albumo nuotr./Martynas Kavaliauskas ir Rusnė Jankauskytė

Slidinėjimas kalnuose – tai jau poros tradicija. „Stengiamės į kalnus išvykti kartą metuose, šaltuoju laiku, po švenčių. Slidinėjimo atostogas tikrai mėgstame, esame bandę slidinėti įvairiose šalyse, tačiau į Italiją grįžtame trečią kartą – čia šilta, saulėta, malonūs žmonės, puikiai išvystyti kurortai. Išbandyti kalnų slidinėjimą rekomenduoju visiems dar nedrįstantiems ar dėl kitokių priežasčių nenorintiems to pabandyti. Tai savotiška meditacija. Tiesa, pirmi kartai gali šiek tiek išgąsdinti, tačiau praktika atneša nuostabius potyrius“, – patarė Martynas.

Slidinėjimo entuziastams iš kalnų svarbu grįžti be traumų. „Jokių kelionėms būdingų kuriozų nepasitaikė, tai džiugina. Svarbiausia užduotis buvo nieko nesusižeisti slidinėjant, tad esame patenkinti, kad grįžome namo sveiki, laimingi ir pailsėję, tikiuosi, kažkiek parvežėme ir Italijos saulės“ – šypsosi dar įspūdžiais gyvenantis Martynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius