Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė biologinė Radžio mama Raisa Aleksandrovič: moteris rasta negyva savo bute

Skaudi žinia pasiekė atlikėją Radžį Aleksandrovičių – rasta negyva jo biologinė mama Raisa Aleksandrovič. Informaciją apie mamos mirtį 15min patvirtino ir pats Radžis.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kaip 15min teigė Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja, informacija apie mirties atvejį gauta ankstų pirmadienio rytą. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai moterį rado jau negyvą.

Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

15min susisiekus su R.Aleksandrovičiumi, jis pasakojo įtariantis, kad mama perdozavo nuo narkotikų.

„Ja šiuo metu rūpinosi ir prižiūrėjo darbuotojai. Tačiau ši kova buvo labai sunki. Jai dabar tikriausiai yra geriau, nes jos gyvenimas nebuvo lengvas ir dabar ji yra ramybėje“, – 15min sakė atlikėjas.

Pasiteiravus, kaip dėl karantino vyks moters laidotuvės, Radži teigė, kad neplanuoja jokios didelės ceremonijos, nes ir pats nepalaikė didelio ryšio: „Jeigu pavyks, noriu išlydėti ją vienas, artimiausių žmonių būryje.“

LNK nuotr./Radži mama Raisa Aleksandrovič
LNK nuotr./Radži mama Raisa Aleksandrovič

Panevėžio pataisos namų net 15 metų ten praleidusi Lilia vadinama moteris garsėjo savo ūmiu būdu, nenudailintu charakteriu. Moteris kalėjime atsidūrė dėl vagysčių, Panevėžio kalėjime jai gimė ir sūnus Radži.

„Gyvenime padariau tiek klaidų, kad jų suskaičiuoti jau nebepajėgiu. Mano visas gyvenimas – vienos klaidos. Tačiau nors vieną kitą tikrai pabandysiu ištaisyti“, – kadaise televizijai yra sakiusi Raisa.

Moteris ne kartą bandė gydytis priklausomybę nuo narkotikų, kurie, kaip pati teigė, ją ir atvedė į nusikaltimų liūną. Dėl narkotikų moteris prarado vyrą, sūnus, darbą, sveikatą. Vis dėlto net ir išėjusi iš kalėjimo ir bandydama atsikratyti priklausomybės, kovoti su šia liga buvo sunku. Kaip „KK2“ laidai kadaise teigė Raisa, ji narkotikus vartojusi ir laisvėje, juos įsigydavo čigonų tabore.

15min primena, kad prieš ketverius metus atlikėjo šeimą pasiekė skaudžios žinios apie Radžio senelio mirtį. Kaip pasakojo globėja Vida Minevičienė, 77-erių metų senelis mirė nuo ligos.

„Jis sunkiai sirgo. Didelė problema buvo diabetas, dėl to gulėjo ligoninėje. Radžis buvo nuvažiavęs jo aplankyti, slaugė ligoninėje. Paskui grįžo namo. Vėl norėjo aplankyti balandžio 30-ąją, bet nespėjo“, – pasakojo ji.

Anot globėjos, Radžis senelį labai mylėjo, todėl ši netektis – itin skaudi: „Jų santykiai buvo labai labai šilti. Jie net verkdavo vienas kitą pamatę iš džiaugsmo. Per vėlai Radžis senelį susirado...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius