Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monika Marija ir Dovydas Laukys gerbėjams parodė savo vestuvinius žiedus: jie – išskirtiniai

Iki šiol viešai nekalbėję apie savo santykius, atlikėjai Monika Marija ir Dovydas Laukys pagaliau pravėrė paslapties šydą. Dainininkė socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti išskirtiniai jaunavedžių vestuviniai žiedai.
Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė ir jų vestuviniai žiedai
Dovydas Laukys, Monika Marija Paulauskaitė ir jų vestuviniai žiedai / Vido Černiausko, Juliaus Kalinsko,asmeninio albumo nuotr.

Apie slapta įvykusias Monikos Marijos ir Dovydo Laukio vestuves kalbama jau kuris laikas. Nors abu atlikėjai kol kas nuo žiniasklaidos atsivėrė tylos siena, trečiadienį Monika Marija pasidalijo kadrais, sulaukusiais daugybės palaikymo. Juose – jųdviejų su Dovydu vestuviniai žiedai.

Įamžintais jungtuvių žiedais Monika Marija sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

Instagrame paskelbtame įraše atlikėja tikino apie unikalius žiedus svajojusi nuo vaikystės, tiesa, dabar suprantanti, kad svarbiausia yra šalia esantis tau skirtas žmogus.

„Jeigu galvojat, kad pasidariusios tokius žiedus galėsit įlįst į vyro seifą ar atrakint telefoną, tai labai klystate (jau patikrinau.) Būdama maža, turėjau visas įmanomas svajones apie savo vestuves, kaip ir, tikriausiai, dauguma mergaičių.

Norėjau visko unikalaus ir kitokio – nuo vietos iki suknelės ir žiedų. Tiesa ta, kad jei randi savo žmogų, nebereikia nieko – nei jokia suknelės medžiaga, spalva, krištolinės taurės ar būrys žmonių su balandžiais nesuteiks daugiau prabangos, negu kainuoja mylintis žmogus šalia.

Vis dėlto, žiedai man atrodo graži tradicija, nes su savimi nešiojiesi ne šiaip papuošalą, o ir gražiausius prisiminimus jame. Gaila, kad mažai tėra kažko unikalaus šitam pasauly, o ypač papuošalų. Ir šituos žiedus mes ne patys sugalvojom.

Vienintelis ir unikalus yra tik pats žmogus – ir jo piršto atspaudas, Na, ir dar mūsų juvelyras. Nes vienintelis žino visas mūsų paslaptis“, – instagrame rašė atlikėja.

Registruota santuoka, pakeista pavardė

15min primena, kad dar rugsėjo 25-ąją, 11.40 val. Vilniaus santuokų rūmuose buvo numatyta atlikėjos Monikos Marijos ir aktoriaus, grupės „120“ nario Dovydo Laukio santuoka. Tačiau šalia Santuokų rūmų ėmę būriuotis fotografai bei žurnalistai atvykstančios poros nesutiko.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Tada socialiniame tinkle „Instagram“ buvo galima pamatyti ir visiškai kitokią situaciją – šalia atlikėjos mergautinės pavardės netikėtai prirašyta ir „Laukė“. Atlikėjai pasivadinus Monika Paulauskaite-Lauke, dalis internautų ėmė spėlioti, kad jiedu pora, nors ir neatvyko į santuokų rūmus, tačiau ceremoniją slapta visgi iškėlė.

Kalbas pakurstė ir tai, kad D. Laukys, instagrame pasidalijęs vaizdo įrašu, M.M.Paulauskaitę pavadino žmona.

15min susisiekti su Monika Marija tuo metu nepavyko. Apie artėjančias vestuves nei Monika Marija, nei Dovydas tuo metu niekur viešai nekomentavo – nei žiniasklaidai, nei savo socialiniuose tinkluose. Apie jas bylojo tik įrašas Civilinės santuokos registracijos kalendoriuje ir ant pirštų pastebėti žiedai.

Tiesa, Santuokų rūmų darbuotoja 15min teigė, kad atlikėjai vestuvių neatšaukė – tiesiog neinformavę neatvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius