-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės sūnus Kristupas – jau pirmokas: į šventę atlydėjo ir tėtis Danielius Bunkus

Natalijos Bunkės sūnui Kristupui šis ruduo yra ypatingas. Atlikėjos sūnus rugsėjo 3-iąją pradėjo naują gyvenimo etapą: Kristupas – jau pirmokas.
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienio rytą N.Bunkės sūnus pasitiko naują mokslo metų pradžią. Pirmoku tapęs Kristupas lankys Vilniaus Simono Daukanto progimnaziją.

15min N.Bunkė pasakojo, kad Kristupas supranta, jog artėja atsakingas gyvenimo laikotarpis, tačiau naujiems iššūkiams jis jaučiasi pasiruošęs.

„Naujo etapo jis laukia ir tam labai ruošėmės – turėjome pratybas, darėme visokiausias užduotis. Skaityti ir skaičiuoti moka, tai labai sudėtinga neturėtų būti. Be abejo, laukia nauji draugai, nauja mokytoja, nauja klasė, nauji patyrimai, todėl to nerimo šiek tiek yra...“ – sakė N.Bunkė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Pasak Natalijos, stresą dėl naujų mokslo metų pradžios patiria ne vaikai, o jų tėvai.

„Tie visi baubai yra mūsų tėvų galvose, bet stengiesi jų atsikratyti. Normalu turbūt, kad mamos jaudinasi dėl savo vaikų, kurie jau tuoj taps pirmokais. Sukasi galvose mintys, kaip čia reikės vežioti, suspėti. Aš, kaip ir visos mamos, stresuoju. Mamai truputį baisoka, kad vėl iš naujo reikės adaptuotis“, – teigė N.Bunkė.

Per Žolinę Kristupas atšventė 7-ąjį gimtadienį. Šia proga Natalija sūnui padovanojo jam itin aktualią dovaną – kuprinę, kurios, pasak atlikėjos, Kristupas dabar nė akimirkai nepaleidžia.

O ir palinkėjimai šio gimtadienio metu daugiausia buvo susiję su laukiančiais mokslo metais. „Visi linkėjo, kad pirmoji klasė būtų sėkminga, kad Kristupas gerai mokytųsi“, – pasakojo N.Bunkė.

Kristupą į mokyklos šventę rugsėjo 3-iąją atlydėjo ir mama, ir tėtis verslininkas Danielius Bunkus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

N.Bunkė pasakojo, kad „Lamborghini“ automobiliu papuošta kuprinė jau pilna mokyklinių reikmenų – geriausia viskuo pasirūpinti iš anksto.

„Apsipirkinėti labiau mamai patiko, o ne sūnui, tad aš rinkau, ko reikės. Jis toks pas mus labai vyriškas. Aš atsimenu, kad man labai patikdavo apsipirkinėti – flomasteriai, nauji daiktai... O su sūnumi paprasčiau – nufotografavau kelias kuprines, visos tiko. Rinkomės tarp kuprinės su futbolo kamuoliu ir „Lamborghini“, tai išsirinko su automobiliu“, – juokėsi N.Bunkė.

N.Bunkė teigė, kad Kristupas užsiims ir aktyvia popamokine veikla. Prie būrelių Natalijos sūnus jau pripratęs, o dabar dairosi ir daugiau naujų užsiėmimų.

„Jis jau lanko kartingus ir labai nori lankyti futbolą, tai žiūrėsime, kaip čia mums pavyks. Jis yra individualistas, todėl dėl futbolo truputį bijau, nes tai yra komandinis sportas. Jis mėgsta būti vienas ir jam būtinai reikia laimėti, todėl nėra labai paprasta“, – kalbėjo N.Bunkė.

Vesdama sūnų į pirmą klasę, N.Bunkė prisiminė ir savo vaikystę.

„Man mokykla visada asocijuojasi su teigiamomis emocijomis. Puikiai pamenu savo pirmą mokslo met dieną ir labai jos laukiau. Turėjau mamos pasiūtą labai gražią suknelę, tai kažkaip ja labai ilgai džiaugiausi – dažnai puošdavausi per svarbias šventes.

Prisimenu, kaip sėdėjau su berniuku ir mes svajojome, kad kai užaugsime, būsime vyras ir žmona. Atrodo, viskas buvo taip neseniai“, – sakė N.Bunkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalijos Bunkės sūnus per Žolinę atšventė 7-ąjį gimtadienį: šventė pajūryje subūrė visą šeimą

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Kauną persikrausčiusi N.Pareigytė išleido dukrą į paruošiamąją klasę: „Prasideda naujas etapas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius