-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos L.Salasevičiaus tatuiruotės – ant kaktos ir skruosto: penki meistrai jas daryti atsisakė

Dizaineris Liutauras Salasevičius (38) nepaliauja stebinti ne tik savo kurtais drabužiais, bet ir drastiškomis idėjomis. Vos prieš porą valandų jis uždarė tatuiruočių salono duris, menininkas nusprendė pasidaryti du naujus piešinius ir abu juos – neįprastoje vietoje, ant veido. Dėl savo sumanymo jam teko kaip reikiant paieškoti meistro – net keli daryti tatuiruotes atsakė.
Liutauras Salasevičius
Liutauras Salasevičius / Asmeninio albumo nuotr.

L.Salasevičius tatuiruotes nusprendė pasidaryti ant kaktos ir ant skruosto, ir šis sprendimas, kaip pats sako, buvo anaiptol ne spontaniškas, apie tai jis galvojo jau seniai.

„Vieną dieną skutausi galvą ir sugalvojau, kad kažko trūksta. Nusprendžiau, kad reikia tatuiruotės būtent čia“, – 15min kalbėjo dizaineris.

Ir nors jis pats dėl savo sprendimo buvo tikras, dėl jo reikėjo įtikinti ir tatuiruočių meistrą. Apskambinęs tatuiruočių salonus, iš penkių jų jis išgirdo neigiamą atsakymą – šie imtis tokio sumanymo nesutiko.

Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius
Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius

„Jie nenorėjo daryti ant galvos. O negana to, kad patys nesutiko, dar puolė ir mane atkalbinėti. Bet čia buvo mano tvirtas sprendimas“, – sakė jis.

L.Salasevičius ant kaktos nusprendė įrašyti ir skambų užrašą, tatuiruotėje išraityta frazė „Devil doesn‘t sleep“ (Velnias nemiega, – liet.).

„Tai artimiausias užrašas mano būdui. Dar galima interpretuoti, kad būkite atsargūs. Kai sugalvojau, kad noriu tatuiruotės šioje vietoje, ilgai svarsčiau, ką užsirašyti. Norėjau užrašo, kuris būtų kaip raštas. Daug žiūrėjau, daug skaičiau ir šis man labiausiai patiko“, – 15min kalbėjo dizaineris.

Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius
Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius

Tačiau tatuiruotė ant kaktos – ne vienintelė, kurią trečiadienio popietę pasidarė L.Salasevičius. Jis taip pat išsitatuiravo ir skruostą.

„Čia pavaizduotas kortų pikas ir kryžius. Man labai gražu. Šiandien man neskaudėjo, laikas praėjo labai smagiai, labai bijojau, bet tai buvo vienos neskausmingiausių tatuiruočių“, – sakė jis.

Naujų tatuiruočių jis dar nelabai spėjo kam parodyti, tačiau, kaip pats sako, bičiuliai, kuriems nusiuntė keletą nuotraukų, negalėjo patikėti, kad jis išdrįso tai padaryti. „Reakcijų buvo visokių. Manęs atkalbinėti draugai nelabai ir bandė, nes žino, kad jei jau nusprendžiu, tai neįmanoma. Tačiau kai kuriems užrašas siaubą kėlė, bet juk nesirašysiu... duona ir batonas“, – linksmai komentavo jis.

Laisviau ryžtis drastiškiems sprendimams leidžia ir jo profesija. Pasak dizainerio, kai esi menininkas, nereikia prieš nieką įsipareigoti, gali į savo kūną ir piešinius ant jo žvelgti kūrybiškiau.

Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius
Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Salasevičius

„Tokiems žmonėms kaip aš tai yra puošmena. Tai ir gyvenimo būdas, ir stilius, viskas viename“, – sakė jis.

Pačią pirmą tatuiruotę L.Salasevičius pasidarė būdamas 17 metų, tuomet ant nugaros išsitatuiravo driežą. Šiandien jo kūną puošia maždaug šešios tatuiruotės, o dizaineris neslepia, kad jo planuose yra ir dar kelios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius