-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta žinia: ilgai vaikų susilaukti negalėjusi Laima Tamulytė-Stončė tapo mama

Netikėta ir labai džiugi žinia – humoristė, renginių vedėja ir Mama Rock‘n'Roll slapyvardžiu žinoma atlikėja Laima Tamulytė-Stončė spalio 29 d. tapo mama. 41-erių moteris ilgai negalėjo susilaukti vaikų, tad šis kūdikis jos ir vyro Gedimino šeimoje buvo be galo lauktas.
Laima Tamulytė-Stončė
Laima Tamulytė-Stončė / Fotodiena nuotr.

15min susisiekė su Laima Tamulyte-Stonče, ji džiugią naujieną patvirtino. Moteris neslėpė džiaugsmo ketvirtadienio popietę gimusia dukra.

„Esame be proto laimingi. Viskas, kaip sakau, pavyko. Atrodo, velniškai skauda, bet skausmas jau praeityje ir dabar tikriausiai didžiausias džiaugsmas. Dar vis bandau patikėti, kad tas stebuklas jau šalia“, – kalbėjo L.Tamulytė-Stončė.

Pasiteiravus, ar mergaitei jau išrinko vardą, atlikėja sakė vieną variantą su vyru rimtai svarstanti.

„Iš tiesų mes visą laiką galvojome, mums labai gražus buvo Emiliukas. Tai tikrai mažąja Emilija ir pavadinsime“, – atskleidė moteris.

Tiesa, L.Tamulytė-Stončė ilgą laiką negalėjo susilaukti vaikų, tad šis nėštumas tapo tikru netikėtumu tiek jai, tiek jos sutuoktiniui.

„Mums patiems tai buvo jau neįtikinama, bet žinote, kai žmonės mintimis viską paleidžia ir atleidžia, sako, kad tada kažkas arba įvyksta, arba ne.

Kaip sakau, dar nežinau, kuriame vienuolyne, kurioje bažnyčioje, šventovėje mus išgirdo, bet, panašu, kad mums tą vieną šansą dar davė. Na, gera pradžia, gal įsibėgėsim“, – kalbėdama su 15min šyptelėjo L.Tamulytė-Stončė.

Pirmosiomis naujienomis apie dukters gimimą atlikėja pasidalijo socialinio tinklo paskyroje, kur sulaukė ne vieno nuoširdaus sveikinimo.

„Mama ir tėtis. Gediminai Stončiau, ar gali tuo patikėti? Dieve, daugiau nei šis stebuklas, kurį mums dovanojai, daugiau tavęs prašyti aš jau nebegaliu“, – socialiniame tinkle džiaugėsi moteris.

Kad laukiasi pirmagimio, Laima savo draugams ir pažįstamiems feisbuke panešė dar spalio 13-ąją – savo gimtadienio dieną, kai jai sukako 41-eri. Pasidalijusi ultragarso nuotrauka, ilgai lauktą kūdikį jį pavadino Dievo stebuklu ir didžiausia dovana.

Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Laima Tamulytė-Stončė
Justino Auškelio/Fotodiena nuotr./Laima Tamulytė-Stončė

Tąkart 15min susisiekus su L.Tamulyte-Stonče, ji priėmusi sveikinimus šią džiugią žinią patvirtino, tačiau paprašė žiniasklaidoje jos kol kas neskelbti – teigė laukimo periodą norinti išgyventi ramiai.

Ir nieko keisto, nes anksčiau Laima yra pasakojusi apie sunkumus bandant susilaukti atžalų.

2013-aisiais rodytoje pokalbių šou „Valanda su Rūta“ laidoje moteris neslėpė nuoskaudos, kai žmonės tiesiai šviesiai klausinėja, kodėl ji neturi vaikų.

„Aš dažnai neparodau, kad man labai skauda. Aš verkiu namie. Kuri moteris nenori būti mama?“ Mama Rock‘n‘Roll vadinama atlikėja tąkart pirmą kartą viešai prisipažino, kad kreipėsi į medikus ir norėtų bent dviejų vaikučių.

Tais pačiais metais „Žinių radijo“ laidoje „Prie pietų stalo“ teigė po minėto prisipažinimo sulaukusi netikėto pasiūlymo, kuris ją išvertė iš kojų.

„Tokių žinučių, kokias gavau po pastarosios vienos iš laidų, tikriausiai niekam nesiūlyčiau gauti. Negalvojau, kad Lietuvoje vyksta tokie stebuklai, kad paima žmonės paskambina ir ką nors pasako.

Žinutė skambėjo maždaug taip: „Aš jums galiu išnešioti vaiką už 20 tūkst. litų.“ Tiesiai šviesiai sakau, aš vos nenukritau nuo kėdės. O aš parašiau: „Gal jums su galva negerai?“ – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius