-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul tapo kauniečio fotografo drabužių linijos veidu: „Mėgaujuosi būdama jo modeliu“

Dainininkė, vizažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė tapo kauniečio fotografo Adamo Aleksejėvičiaus rūbų linijos „Aleksejėvič Adam clothing“ veidu. Kaip pati sako, sulaukusi pasiūlymo tapti jaunatviškos fotosesijos modeliu nė sekundei nesudvejojo.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

„Adamas mano draugas jau 5 metus. Be jo neapsieina mano šeimos šventės, mėgaujuosi, kada jis pakviečia būti jo modeliu, turim bendrų projektų drauge. Esame panašūs, turime tokį patį veržlų požiūrį į darbą. Todėl tikrai apsidžiaugiau gavusi kvietimą pabūti visos kolekcijos veidu. Tai jaunatviška, gaivu, su potekste ir be galo madinga“, – fotosesijos užkulisiais dalijasi Oksana.

A.Aleksejėvičius pasakoja fotografija užsiimantis jau 7 metus, o idėja sukurti savo drabužių liniją pačiam buvo asmeninis iššūkis.

„Šią idėją bandžiau įgyvendinti jau praėjusiais metais, tačiau taip ir nepavyko rasti tinkamiausio varianto, o galbūt tiesiog neskyriau tam pakankamai laiko. Esu maksimalistas: arba darau užtikrintai ir iki galo, arba nesiimu visai. Šį kartą viskas priešingai – jei kažkas būtų pasakęs, kad tiek laiko užtruks visas procesas, greičiausiai būčiau nepatikėjęs“, – sako kūrėjas.

Asmeninio albumo nuotr. /Oksana Pikul-Jasaitienė
Asmeninio albumo nuotr. /Oksana Pikul-Jasaitienė

Jo pirmojoje kolekcijoje dominuoja unisex džemperiai, kuriuos galima nešioti tiek laisvalaikiu, tiek derinant prie klasikinio įvaizdžio.

Tiesa, nelengva užduotimi tapo ir pasiruošimas fotosesijai, kuris užtruko tris mėnesius.

„Visuose rūbuose naudojamos mano darytos nuotraukos, kurias apdirbome kartu su grafikos dizainere. Džiugu, kad beveik visa prie šio projekto dirbanti komanda yra man nesvetima: grafikos dizainere tapo Monika Janušaitytė, su kuria ne vienerius metus stilizavome fotosesijas, specialiai šiai fotosesijai auskarus sukūrė papuošalų kūrėja Aušra Puidokaitė.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Modeliai pasirinkti taip pat neatsitiktinai – mergina, kuri nuotraukoje pozuoja su fotoaparatu, yra vardu Laura. Ji prieš septynerius metus buvo vienas pirmųjų mano modelių, labai norėjau, kad jos veidas papuoštų ir mano drabužius, man tai ganėtinai sentimentalu

Visos kolekcijos veidu pasirinkau Oksaną Pikul-Jasaitienę, ji taip pat pasirinkta neatsitiktinai. Oksana buvo mano vienas pirmųjų „garsesnių“ modelių, kuri padėjo atverti daug naujų kelių ir padėjo žmonėms sužinoti apie mane.

Džiaugiuosi, kad Oksana visada sutinka su visomis mano idėjomis, jaučiu didelį pasitikėjimą iš jos pusės. Kaip ir ankstesnius kartus, taip ir dabar, pats stilizavau visą fotosesiją ir jos konceptą“, – pasakoja fotografas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul su mama Laima įsiamžino stilingoje fotosesijoje: „Ji atjaunėjo dešimčia metų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius