-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė skiriasi su vyru Sigitu: „Mes nesame kartu“

Kaunietės papuošalų kūrėjos Natalijos Martinavičienės ir verslininko Sigito Martinavičiaus šeimą ištiko krizė. Pora pranešė nebegyvenanti kartu.
Sigitas ir Natalija Martinavičiai
Sigitas ir Natalija Martinavičiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šią žinią Natalija sekmadienį pranešė socialiniame tinkle. Paviešinusi penktadienį Sigito įkeltą romantišką nuotrauką, ji rašė: „Kadangi Sigitas Martinavicius oficialiai skelbia leidžiantis laiką kitoje draugijoje, iš savo pusės nematau priežasties slėpti ir noriu pranešti, kad mes nesame kartu.“

Verslininko Sigito Martinavičiaus prieš kelias dienas paviešintoje nuotraukoje matyti dvi žvakių apšviestos vyno taurės ir įrašas: „Po audros visada ateina šviesa“.

Žinią, kad pora skiriasi, 15min patvirtino ir pats Sigitas. „Vyksta skyrybų procesas“, – sakė jis. Anot S.Martinavičiaus, pora jau yra pateikusi skyrybų dokumentus teismui. Tačiau plačiau apie skyrybų priežastis nekomentuoja „dėl vaikų psichologinio saugumo“.

Jau kurį laiką pora viešumoje kartu nebesirodė, o praėjusio penktadienio vakarą Nataliją buvo galima sutikti Klaipėdoje, Danės upės pakrantėje, kur vyko laivo-restorano „Das Boot“ sezono atidarymo šventė. Natalija čia atvyko su vaikais.

Daugiau vakaro akimirkų:

Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu gyveno daugiau nei 13 metų. Jų santuoka abiems buvo antroji. Iš pirmos Natalija augina sūnų Luką, Sigitas – dvi dukras. Daug keliaujančiai ir dalyvauti renginiuose mėgstančiai porai mažuosius vaikus – sūnų Matą ir dukrą Sandrą – auginti padeda Natalijos mama.

Dar anksčiau Sigitas buvo sakęs, kad judviejų su Natalija šeima nėra standartinė, tačiau neabejojo, kad gražius santykius išlaikyti norinčioms poroms būtina skirti laiko sau, laiko tik dviese.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Sigitas ir Natalija Martinavičiai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Sigitas ir Natalija Martinavičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius