-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutines dienas iki grožio konkurso finalo skaičiuojanti P.Belousova: „Bus sunku išvažiuoti“

Paskutines dienas iki tarptautinio konkurso „Miss International“ finalo skaičiuojanti Lietuvos atstovė Patricija Belousova sako prie Japonijos spėjusi labai prisirišti. Nepamirštamą įspūdį palikusius miestus, žmones ir nuotykius merginai bus sunku palikti.
Patricija Belousova
Patricija Belousova / Asmeninio albumo nuotr.

Patricijai reikia jūsų visų palaikymo feisbuke vykstančiame balsavime. Pirmiausia spauskite ant Patricijos nuotraukos, o tuomet išrinkite kitas 9 gražuoles.

„Mano įspūdžiai apie Japoniją yra patys nuostabiausi! Liko nedaug laiko iki išvažiavimo, todėl jau darosi liūdna. Nors šiaip visada mėgstu permainas ir nenusimenu, kai reikia išvažiuoti, nes būnu pasiilgusi namų ir tėvų, bet šįkart viskas kitaip“, – sakė P.Belousova.

Pasak gražuolės, jai čia patinka viskas – kultūra, maistas, vaizdai. „Panoramos iš bet kurio taško, kur bebūtum – visur yra taip gražu. Tokijas modernus, šiuolaikiškas, ypač švarus. O dar su kokia meile japonai aprodo mums savo šalį! Pastarąją savaitę keliavome po šalį, o vietiniai stengėsi parodyti kiekvieną grožybę, kurią labai brangina ir didžiuojasi.“

Vieną didžiausių įspūdžių konkurso dalyvei paliko mokykla, kurioje jai teko bendrauti su 15-mečiais ir netgi išmokti padaryti origami.

„Jie suorganizavo mums tokį šiltą priėmimą, kad mes netekome amo, kaip kruopščiai buvo viskas pasiruošta ir kokie jautėmės svarbūs. Jaučiausi kaip tikr žvaigžde, čia buvo nutiestas raudonas kilimas, didžiulė salė buvo pilna vaikų, jie mus fotografavo, plojo! Po to mes pasiskirstėme į skirtingas klases, kur žaidėme žaidimus su mokiniais, o aš dar išmokau daryti origami“, – sakė Patricija.

Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova
Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova

Taip pat merginos lankėsi zoologijos sode, kur pabuvusios su gyvūnais, sako, iškart pasijutusios kaip kokioje terapijoje.

„Apsilankėme ir viename Tokijaus bokšte. Atvažiavome, kai buvo jau tamsu, vaizdas buvo įspūdingas. Įdomu tai, kad bokšto apačioje jau buvo papuošta Kalėdų eglutė. Tarsi atvažiavome švęsti Naujų metų. Mes pakilome į viršų ir grožėjomės nuostabia panorama. Priminė Eifelio bokštą“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova
Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova

Pasak Patricijos, dienos Tokijuje labai greitai bėga – suplanuotas intensyvus grafikas.

„Vieną vakarą buvo suorganizuotas aukcionas, kurių prizai – konkurso dalyvių atvežtos dovanos. Už juos gauti pinigai buvo skirti labdarai.

Mane buvo perspėję, kad Japonijoje yra labai vertinami lietuviški lininiai rankų darbo dirbiniai. Todėl atvežiau nuostabias staltiese ir dekoratyvines pagalvėles. Lininės staltiesės buvo parduotos už 200 dolerių“, – pasakojo gražuolė.

Taip pat merginos turėjo atvežti ir viena kitai dovanų. „Ilgai negalėjau sugalvoti, kas tai galėtų būti, nes norėjosi padovanoti ir kažką skanaus, ir kažką gražaus. Todėl taip ir nusprendžiau, kiekvienai merginai įteikiau lietuviškų lino sėmenų duonelių pakelį. Papasakojau, kad Lietuvoje sparčiai plinta vegetariško ir veganiško maisto kokybė ir pasiūla. O pagrindinė dovana – natūralaus Baltijos gintaro gabaliukai su inkliuzu specialioje plastikinėje dėžutėje su padidinamuoju stiklu. Merginos liko labai sužavėtos“, šypsojosi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova
Asmeninio albumo nuotr./Patricija Belousova

Tą patį vakarą vyko ir talentų šou, kur Patricija pademonstravo savo gebėjimą šokti.

„Esu sportinių šokių šokėja. Paprastai šokame su partneriu, bet čia turėjau šokti viena. Nebuvo lengva pastatyti solo choreografiją, bet viskas gavosi puikiai! Šokis susidėjo iš trijų dalių: samba, rumba, džiaivas. Publika liko sužavėta ir labai patenkinta. Todėl noriu padėkoti Karinai Eremian, kuri anksčiau buvo mano trenerė, o dabar draugė, ir visada didžiausia pagalbininkė! Karina prieš pat mano išvažiavimą, truputį pakoregavo šokį, sudėjo reikalingus akcentus. Rezultatas labai geras!“, – pasakojo Patricija Belousova.

Kaip sekasi jai Japonijoje, sekite naujienas jos feisbuko ir instagramo paskyrose ir komentaruose žymėkite Lietuvos vėliavą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius