Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beveik po 6 metų išsiskyrė atlikėjai D.Varnas ir R.Žibaitytė: „Mes skirtingi žmonės“

Beveik po šešerių metų draugystės du dainininkai, Dainotas Varnas ir Rūta Žibaitytė, kai kuriems geriau žinoma kaip Rūta Loop, nusprendė pasukti skirtingais keliais.
Rūta Žibaitytė ir Dainotas Varnas
Rūta Žibaitytė ir Dainotas Varnas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

15min žinią patvirtino pats D.Varnas. „Taip, viskas gana šviežia“, – komentavo jis. Kaip pasakojo atlikėjas, kartu su Rūta jie draugavo beveik 6-erius metus. Skirtingais keliais dainininkai pasuko abiejų sutarimu.

Aiškios skyrybų priežasties D.Varnas įvardyti negalėtų. „Sunku pasakyti, galbūt ir pačiam nelabai aišku, kas įvyko. Gal tiesiog pavargome, kažkas nesutapo. Mes skirtingi žmonės, skirtingi stiliai, ambicijos. Nusprendėme, kad kažkaip visa tai reikia pabaigti“, – kalbėjo muzikantas.

Kaip teigė D.Varnas, skyrybos įvyko itin ramiai. „Išsiskyrėme be lėkščių daužymo, be jokių pykčių, skandalų, išsiliejimų. Tas ramiai kartais net atrodo blogiau“, – nuogąstavo jis.

Tiesa, savo nuoskaudas atlikėjas visai neseniai suguldė į dainą „Tavęs namie nėra“. Tuomet atlikėjas sakė, kad jam nėra svarbu viešai įvardinti, kam būtent skirti dainos žodžiai, nes emocija, kuri jais perteikiama – universali.

„Norėjau apsakyti tą jausmą, kuris ateina, kai praradimo skausmas nuslūgsta. Juk kiekvienas turime artimąjį, kuris – tarsi kelrodė žvaigždė. Jo atminimas mums virtęs pavyzdžiu, kaip reikėtų gyventi, kokiu žmogumi siekiame tapti. Ir aš turiu tokį svarbų žmogų.

VIDEO: DAINOTAS VARNAS "Tavęs namie nėra"

Vieną dieną apie jį papasakojau Ievai Narkutei, kuri apdovanota neįtikėtinu gebėjimu mano chaotiškas mintis perteikti jautriais dainos žodžiais. Kūrinio muzika gimė drauge su Kasparu Meginiu ir Edgaru Žaltausku, už labai kokybišką ir nuoširdžią gitaros partiją dėkoju Žygimantui Kepeniui“, – sakė D.Varnas.

15min primena, jog Rūta su Dainotu susipažino 2014-aisiais filmuojant „Lietuvos balsą“, tuomet pora vienas kitam pradėjo puoselėti romantiškus jausmus.

Rūtos Žibaitytės fotosesija albumui – galerijoje:

Dainoto Varno apsilankymo 15min studijoje akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius