Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po buvusios merginos kaltinimų smurtu boksininkui E.Petrauskui – ikiteisminis tyrimas

Trečiadienį Alytaus policijoje nuspręsta pradėti ikiteisminį tyrimą dėl smurto artimoje aplinkoje – boksininką Evaldą Petrauską buvusi mergina apkaltino sumušus ją per praėjusių metų Velykas, o šių metų vasario 5 d. ji pateikė pareiškimą Kauno apylinkės prokuratūrai.
A.Šociko turnyro pusfinaliai
Evaldas Petrauskas / LBF nuotr.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Į prokuratūrą kreipėsi 1992 m. gimusi mergina. Ji pranešė, kad praėjusių metų balandžio 18 dieną ją sumušė buvęs sugyventinis E.P.“, – 15min informavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kristina Janulevičienė.

15min jau anksčiau rašė apie šią situaciją, mergina aiškino, kad nebetylėti nusprendė, nes pradėjo gyventi su nauju draugu.

Tiesa, išsamiau pakalbinti merginos tuomet nepavyko, kai jau buvo paskirtas susitikimo laikas, 15min iš merginos telefono numerio sulaukė žinutės: „Ateisiu su visais faktais ir įrodymais. Aš kažką gausiu už straipsnį ar ne? Kažkokią sumą?“ Atsakius, kad ne, vėliau susitikime L.K. nepasirodė.

Po savaitės ji vėl pasiūlė susitikti, teigė nunešusi prokuratūrai pareiškimą, tačiau sutartu laiku ir vėl neatvyko, į žurnalistės telefono skambučius bei žinutes neatsiliepė – kreipėsi į kitą žiniasklaidos priemonę.

Pats E.Petrauskas tuomet 15min kalbėjo, kad merginos kaltinimai smurtu – šmeižtas.

„Viską ji meluoja. Nežinau, koks tikslas. Ji ir man tiek buvo primelavus apie savo gyvenimą. Į tuščią telefono ragelį kalbėdavo. Kalbėdavo valandomis, verkdavo. Neva jos draugė žuvo, jos šuo sukandžiojo jos draugę, ji verkė, siunčia pinigus draugei laidotuvėms“, – teigė E.Petrauskas.

Po neva įvykusio E.Petrausko smurto prieš merginą, namo ją parvežė boksininko treneris Vladimiras Bajevas. Jis situaciją komentuoti atsisakė.

Pats boksininkas tikino, kad niekada nėra smurtavęs prieš moterį. Tačiau 15min žurnalistė priminė jam 2013 metų vasaros įvykius, kuomet užsukęs į Palangos kavinę „Kaukazietiški patiekalai“ E.Petrauskas išgėrė alaus ir ėmė kalbinti merginas, kvietė jas šokti. Kalbino, ko gero, ne itin mandagiai, nes merginos šokti atsisakė. 18-metė iš Kretingos pasiūlė tuo metu 21-erių metų buvusiam Evaldui išsiblaivyti. Supykęs boksininkas merginą išvadino kale. Ją ir į pagalbą atskubėjusią barmenę Evaldas apipylė alumi. Vėliau pasipriešino apsaugos tarnybos darbuotojams. Tuomet jį sutramdė tik policija.

„Nebuvo ten jokio rankos pakėlimo. Konfliktas žodinis tik. Alus išbėgo iš rankos. Viskas. Atsiprašiau vėliau panelės. Susitaikėm. Nesu teistas, baustas. Tik kartą trims mėnesiams teises buvo atėmę už greičio viršijimą. Prieš pusantrų metų“, – pasiaiškino E.Petrauskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsų boksininką Evaldą Petrauską jo buvusi mergina apkaltino smurtu, šis išvadino ją melage

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius