-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po garsenybių istorijų – žinomos prodiuserės atsakas dėl padėties ligoninėse: „Gerbkite kitų darbą“

Pastaruoju metu socialiniuose tinkluose ne vienas garsus žmogus išreiškė nepasitenkinimą medicinos įstaigų atliekamu darbu, tačiau televizijos prodiuserė Laura Paukštė pasidalijo visiškai kitokia istorija ir dėkojo darbuotojams už suteiktą pagalbą. Ji įsitikinusi, kad dažnas turėtų mažiau zyzti, o padėkoti medikams už jų darbą.
Andrius Bialobžeskis, Laura Paukštė, Aušra Delval
Andrius Bialobžeskis, Laura Paukštė, Aušra Delval / 15min nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ televizijos prodiuserė L.Paukštė paskelbė, kad per pastaruosius du mėnesius ligoninėse teko apsilankyti net du kartus. Iš pradžių į Respublikinę Vilniaus universiteto ligoninę moteris pateko dėl lūžusios kojos. Ji buvo įsitikinusi, kad skubaus pagalbos skyriuje teks praleisti ne vieną valandą, tačiau realybė buvo kitokia – su rentgenais, apžiūra bei gipsu viskas truko apie valandą.

Prodiuserė stebėjosi, kad viskas įvyko taip greitai, kad net nespėjo susigaudyti. Ją rateliuose stūmusi seselė sakė, kad jai pasisekė, nes dažniausiai visi rėkia, jog viskas vyksta per lėtai. „Ir matosi, kad tie visi priekaištai jai gerokai apkartina ir šiaip sudėtingą darbą. Ačiū, sakau“, – socialiniame tinkle rašė L.Paukštė.

Garsi moteris pas gydytojus antrą kartą apsilankė jau VUL Santaros klinikų ausų, nosies, gerklės ligų centre dėl operacijos. Laura čia dirbantiems darbuotojams nepagailėjo gražių žodžių. Anot jos, būtent dėl tokių žmonių Lietuvai viskas bus gerai.

L.Paukšė taip pat pabrėžė, kad apsilankymų metu neprašė jokių išskirtinių sąlygų. Ji nepriekaištavo, kai jai nedavė vežimėlio, kuriuo būtų galėjusi nuvažiuoti iki registratūros.

„Tokia tvarka sakė, juk ne registratorė tą tvarką sugalvojo. Nesiaiškinau, kodėl tiek popierių reik pasirašyti ar kad sriuba vidutiniško skonio buvo. Teks palaukti porą valandų, nes dabar man operacija, sako. Gerai, sakau, ačiū, nors tikrai norėčiau namo, bet laukiu, juk operacija. Ir vaistų nuo skausmo papildomų man davė, kai tik paprašiau. Ir tvarsčių išeinant įdėjo, kai suabejojau, kad tokių negausiu vaistinėje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Laura Paukštė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Laura Paukštė

Aš buvau maloni ir dėkinga. Net atrodė, kad personalas nustemba, kad jiems dėkoji ir mandagiai bendrauji. Žmonės ten pervargę, jei nematėt, galit pasiskaityti nūdienos aktualijas. Leiskit jiems dirbti, gerbkite jų darbą ir nekniskite proto be reikalo“, – apie žmonių nepasitenkinimą medicinos įstaigos darbuotojais rašė L.Paukšė.

Šį moters įrašą iššaukė pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose kilęs pasipiktinimas dėl gydymo įstaigų darbo. Neseniai dizainerė Aušra Delval pasidalijo nemalonia situacija, kai savo tėvui iškvietė greitosios pagalvos automobilį, tačiau atvykus į Druskininkų ligoninę susidūrė su darbuotojų konfliktu. Būtent dėl to jiems iškart nebuvo suteikta tinkama pagalba, o iki kitos gydymo įstaigos reikėjo važiuoti net 65 kilometrus.

Su panašia situacija susidūrė ir aktorius Andrius Bialobžeskis, kuris į Lazdynų ligoninę išskubėjo tikėdamasis sulaukti tinkamos pagalbos nuo galvos skausmų kenčiančiai žmonai Laurai. Tačiau net kelias valandas sutuoktiniai negavo jokios skubios pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius