-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po vėžio operacijos – pokalbis su P.Galkontaite apie moterų amžėjimą: „Seksas – ne tik jaunimui“

Darbo pokyčiai, netektys ir diagnozuotas vėžys – su tuo susidūrė laidų vedėja Palmira Galkontaitė. Tačiau tai moteriai neleido savęs nurašyti į gyvenimo paraštes – iki šiol Palmira pasinėrusi į veiklas, o tarp jų rado laiko ir parašyti erotiniu vadinamą romaną, kuris tampa 15min atviro pokalbio ašimi.
Palmira Galkontaitė
Palmira Galkontaitė / LRT ir 15min nuotr.

„Mano vėžys buvo pastebėtas ir aptiktas pačiu laiku, pačioje pradžioje. O dabar reikia nepavesti gydytojų ir padaryti viską, ką jie sako“, – apie dabartinę savijautą pasakoja P.Galkontaitė.

Laimė, didžiulio fizinio diskomforto dabar žinoma moteris neišgyvenanti. Anaiptol – su ja besišnekučiuojant rodosi, kad net 20-mečių gyslomis neteka tokia gyvybė, kaip kad josios.

Su P.Galkontaite praveriame duris ne tik į knygą „Kol dar nesibaigė mūsų galiojimo laikas“, bet ir į amžėjančių moterų gyvenimus.

Ar intymūs klausimai tarp vyresnių žmonių – vis dar tabu, esą nepadoru ir gėdinga? Kaip į kalbėjimą apie seksą reaguoja P.Galkontaitės šeima ir vyras? Galų gale, kaip jai sekasi nepalūžti, kai gyvenimas meta vis didesnius išbandymus?

Apie tai – atvirame pokalbyje su rašytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius