-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie vairo girtas pričiuptas humoristas Raimondas Bingelis: „Viskas bus blogai“

Liepos pradžioje Vilniuje prie vairo sulaikytas sunkiai išgėręs humoristas Raimondas Bingelis (54 m.) savo poelgio gailisi, tačiau teismas jam toks palankus nebuvo – konfiskavo jo įvykio dieną vairuotą automobilį ir skyrė nemažą baudą.
Raimondas Bingelis
Raimondas Bingelis / Irmanto Gelūno/Scanpix nuotr.

Kaip 15min informavo Vilniaus apskrities VPK. atstovė spaudai Julija Samorokovskaja, humoristas sulaikytas liepos 10 dieną Vilniuje, 21 val. 50 minučių.

Savanorių prospekte aplinkinių dėmesį atkreipė galimai išgėręs asmuo, o netrukus spėjimai pasitvirtino – išvažiavus iš teritorijos policijos pareigūnai buvo priversti panaudoti mėlynos spalvos žiburėlius, bandė vairuotoją stabdyti ir išreiškus aiškius reikalavimus sustoti.

Po kelis metrus trukusių gaudynių R.Bingelis sustojo, vos atidarius langą sklido stiprus alkoholio tvaikas. Anot policijos pareigūnų, apie vartotą alkoholį išdavė ir nerišli kalba.

Paprašius pateikti vairuotojo pažymėjimą, „Peugeot“ vairavęs R.Bingelis teigė, kad jo šiuo metu neturintis. Tą vakarą humoristas buvo gerokai neblaivus – pripūtė 3,25 promilių.

Po kelių valandų vyras buvo pristatytas į policijos komisariatą, naktį turėjo praleisti areštinėje.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Raimondas Bingelis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Raimondas Bingelis

Dėl vairavimo neblaiviam pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 dalį. Išnagrinėjus bylą paaiškėjo, kad R.Bingelis turės sumokėti 1,9 tūkst. eurų baudą, konfiskuotas jo automobilis, o su teisėmis teko atsisveikinti dvejiems metams, skelbia delfi.lt.

Po nuosprendžio susiskambinus su R.Bingeliu, jis neslėpė slogios nuotaikos. Vis dėlto plačiau komentuoti situacijos humoristas nenorėjo – kaip pats sako, nieko per daug čia jau ir nepridursi.

„Tikrai nesididžiuoju šiuo poelgiu“, – 15min po kelių minučių pripažino vyras.

Žurnalistei palinkėjus, kad viskas bus gerai, komikas atsakė liūdna nata: „Ne, viskas bus blogai“.

15min primena, kad tai jau ne pirmas kartas kai humoristą užklumpa rūpesčiai dėl alkoholio. 2016-tųjų žiemą jo mama Marijana kreipėsi į policiją dėl dingusio sūnaus. Paiešką pradėję tyrėjai nustatė, kad vyro mobiliuoju kartais naudojamasi.

Tą kartą buvo įtariama, kad vyriškis gali piktnaudžiauti svaigalais. Galiausiai po trijų parų policija aptiko R.Bingelį. Jis rastas bute, bet ne namuose. Tų pačių metų vasarą Balsių kaime vykusioje bendruomenės šventėje vyras pasirodė apsvaigęs, sunkiai skaitė pavardes, vos apvertė liežuvį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius