-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš 15 metų ištekėjusi Rūta Mikelkevičiūtė santykiais be audrų netiki: tad kokia ta paslaptis?

Lygiai prieš 15 metų Rūta Mikelkevičiūtė savo vyrui Rolandui Rimeikiui ištarė „taip“. Nors kartais šeimoje kyla nedidelės audros, sutuoktiniai jas puikiai suvaldo ir visada randa kompromisą. Anot Rūtos, ilgalaikių ir gražių santykių paslaptis – draugystė.
Rūta Mikelkevičiūtė, Rolandas Rimeikis
Rūta Mikelkevičiūtė, Rolandas Rimeikis / Asmeninio albumo, Luko Balandžio nuotr.

Žinoma televizijos laidų vedėja lygiai prieš 25 metus susipažino su savo dabartiniu vyru Rolandu, o prieš 15 metų jos ranką papuošė ir vestuvinis žiedas. Tai, anot Rūtos Mikelkevičiūtės, geriausias jos gyvenimo sprendimas.

„Geras laiko šmotas, kurį jau padoru vertinti ir per kurį būta visko, kaip normalioje šeimoje – saulės ir lietaus. Buvo štilis, brizas, uraganai ir cunamiai. Viskas, be ko gyvi, „neatvirukiniai“ santykiai neįmanomi. Ir labai gerai, kad taip buvo. Ir tikiu, kad dar bus daug“, – įsitikinusi R.Mikelkevičiūtė.

Ji pasakojo, kad savo gyvenime nė už ką nieko nekeistų, nes kiekvienas šeimos barnis ar durų trinktelėjimas jai leido labiau pažinti ne tik sutuoktinį, bet ir save pačią. Kaip teigia Rūta, konfliktai ne tik pamoko, bet ir išmoko, kad geriausias draugas – jos vyras, visada bus šalia.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė su vyru Rolandu
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė su vyru Rolandu

Dalindamasi mintimis socialiniame tinkle, ji teigė, kad dar ir šiandien su šypsena veide žvelgia į savo vestuvių dieną.

„Ką aš prisimenu? Milžinišką stresą, dėl kurio to, kas vyko Santuokų rūmuose, beveik nepamenu! Atsimenu, kad sausio 15 dieną buvo šalta, važiuodama darytis šukuosenos vos nepadariau avarijos – keliai buvo it čiuožykla, tada šakotį ir tai, kad medaus mėnuo buvo po 10 metų“, – dalijosi žinoma moteris.

Kalbėdama su 15min Rūta Mikelkevičiūtė pasakojo atkreipusi dėmesį, jog psichologai, šeimos terapeutai sako, jog reikia susituokti per trejus metus nuo pažinties pradžios. Tačiau juodu su vyru tarsi sulaužė šį stereotipą ir tai padarė po 10-ties metų.

„Esame labai skirtingi, vienas audra, kitas, sakykim, ramus. Manau, kad santuokoje svarbiausia yra draugystė. Su geriausiais draugais mes nesiskiriame – pasibarame, išeiname, sugrįžtame, apsikabiname ir gyvename toliau“, – saki Rūta.

Ji juokiasi pasakodama, kad kartais supykusi „išleidžia garą“, bet lėkštės judviejų namuose nedūžta. Kai kyla konfliktai, abu kartu ieško kompromiso.

„Nesvarbu, kas ką padarė, nesvarbu, kokios klaidos įvyko. Svarbu, kaip iš tos klaidos žmogus išeina. Mes nė vienas nesame be nuodėmių, gyvename tarp žmonių su savo aistromis, pomėgiais, įsitikinimais, ego. Esame ne robotai ir tai puiku. O klaidos yra būtinos, nes pažįsti save, kartu augi ir daug išmoksti“, – 15min pasakojo žinoma laidų vedėja.

Paklausta, kaip žada paminėti šią progą, ji juokiasi, kad dovaną iš vyro gavo jau švęsdama jubiliejų. Tuomet iš savo vyro ji sulaukė neįprastos dovanos – antikvarinės XIX amžiaus spintos.

„Aš labai mėgstu antikvarinius daiktus, bet jubiliejaus proga gavus tokią dovaną galima įžvelgti potekstę (juokiasi). Santuoka, kaip spinta, kurioje gali sudėti ir gerus, ir blogus dalykus, svarbiausia jų neišmesti, o pažiūrėti, išgyventi bei pasimokyti“, – šypsosi Rūta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės idilę atrado ūkyje: vištoms įkūrė SPA, ruošiasi gaminti sūrius ir priblokšti derliumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius