-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 15 /22:30

Projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laimėtoja tapo Milita Daikerytė

Sekmadienio vakarą pagaliau įvyko TV3 televizijos projekto „X faktorius. Žvaigždės“ superfinalas. Jo metu susirungus šešioms garsenybėms, pirmąją vietą galų gale gavo vizažistė Milita Daikerytė.
Milita Daikerytė
Milita Daikerytė / TV3 ir fotodiena nuotr.

Šou superfinale dalyvavo virtuvės šefas Gian Luca Demarco, grupė „Twosome“, oreivis Giedrius Leškevičius, aktorius Ainis Storpirštis, tinklaraštininkė Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas ir projekto nugalėtoja, vizažistė Milita Daikerytė.

Ketvirtoji vieta atiteko grupei „Twosome“, trečioji – Giedriui Leškevičiui, antroji – jauniausiai projekto dalyvei Deimantei Vaičiūtei-Dejmukui.

Pagrindinis šou prizas – savaitės atostogos dviem asmenims poilsio komplekse „Esperanza Resort & SPA“. Trakų rajone įsikūrusiame prabangiame viešbutyje lauks tikros svajonių atostogos. Milita Daikerytė galės mėgautis didžiule pramogų įvairove.

Šou laimėtojo lauks gurmaniška virtuvė, privatus paplūdimys, baseinas, teniso kortai ir SPA centras. Jame procedūros ir ritualai atliekami novatoriškais, specialių technologijų ir pritaikytais prie natūralių žmogaus organizmo savybių įrenginiais.

TV3 nuotr./Milita Daikerytė
TV3 nuotr./Milita Daikerytė

Vizažistė, grožio salonų įkūrėja Milita Daikerytė prieš superfinalą pasakojo, kad jos gyvenime viskas yra tiksliai suplanuota. Ji žino, kur norėtų būti po metų, dviejų ar dešimties. Tačiau tai, kad vėl lips į sceną ir dainuos, Milita tikrai negalėjo sugalvoti.

Paauglystėje dainavusi šou projekte sulaukė teisėjų liaupsių, jie negalėjo suprasti, kodėl ji metė dainavimą ir pasirinko kitą kelią.

„Svarsčiau tikrai labai ilgai... Bet tada padainavau ir mane taip stipriai užkabino tas jausmas, adrenalinas. Taip, tai yra savotiškas sugrįžimas. Netgi drįsčiau teigti, kad tai yra nauja pradžia. Aš visgi supratau, kad čia yra mano vieta. „X faktorius. Žvaigždės“ yra visiškas lūžis mano gyvenime ir vis dar vykstanti svajonė“, – sakė M.Daikerytė.

Fotodiena ir Viltės Domkutės nuotr./Priešpaskutinė „X faktorius. Žvaigždės“ laida
Fotodiena ir Viltės Domkutės nuotr./Priešpaskutinė „X faktorius. Žvaigždės“ laida

Šventinio vakaro metu dainavo ir projekto teisėjai. Saulius Prūsaitis pristatė premjerą – atliko naują dainą „Pamela“. Justė Arlauskaitė-Jazzu žiūrovams padovanojo dainą „Tokia būna meilė“. Ši daina – apie giliausią išgyventą jausmą, kurį ji yra patyrus. Tada nebelieka net laiko, tai – aukščiausias jausmų skrydis.

„Kai myli, jautiesi visiškai saugus, laimingas ir amžinas. Tai norėjau pasakyti šia daina. Tai mano vienas mėgstamiausių pačios rašytų tekstų, todėl labai noriu, kad kuo daugiau žmonių ją išgirstu. Ypač šiuo jautriu metu“, – sakė šou teisėja.

„X faktorius. Žvaigždės“ superfinalas sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius