-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Mikelkevičiūtės katinui Mauricijui – 19 metų: buvo išgelbėtas nuo žiauraus likimo

Šie 2022-ieji laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės šeimai prasidėjo gražia sukaktimi – jų katinui Mauricijui suėjo 19 metų. Pasirodo, kad šis katinas, kuris mėgaujasi namų šiluma ir jį supančia meile, buvo moters išgelbėtas nuo tragiško likimo.
Rūta Mikelkevičiūtė su savo katinu Mauricijumi
Rūta Mikelkevičiūtė su savo katinu Mauricijumi / Asmeninio albumo nuotr.

Augintinio istoriją R.Mikelkevičiūtė nusprendė paviešinti savo socialinių tinklų paskyrose, įrašu ji sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais. Ir panašu, kad pirma pažintis su katinu buvo itin skaudi – laidų vedėja jį rado negailestingai numestą į krūmus.

„Gimęs skraidyti nešliaužios!

Mes turime ir kuo labai pasidžiaugti. Mūsų Mauricijui sueina 19 metų! Jaučiat?

Niekada nepasakysi, kad senolis! Ir dar sugeba duoti į kailį gerų 15 metų jaunesniam Čipui, kad anas šonais tik eina.

Istorija Mauro yra ypatinga. Norėčiau šiandien pamatyti, kaip sekasi tam vyriokui, kuris Maurą išmetė į krūmus, kai kačiukui buvo koks mėnuo. Ir nutik tu man taip, kad aš, važiuodama keliuku lyg Vingio parke, pamačiau, kad kažkoks vyras kažką metą į krūmus. Man tapo taip smalsu, kad sustojau – iš krūmų aidėjo gailus miaukimas! Pasilenkusi greitai radau – ką tik atsimerkęs mažylis, išmestas žmogaus, pasimetęs dairėsi, kur užsikabinti! Kybojo ant šakų. Buvo šalta. Lijo“, – istoriją pradėjo ji.

Pamačiusi, kaip beširdiškai buvo pasielgta su vos gimusiu mažyliu, R.Mikelkevičiūtė sugalvojo nueiti prie taip pasielgusio žmogaus.

„B*… Kodėl, žmogau, taip darai? Ištraukiau išsigandusį nelaimėlį, visas jis tilpo į mano delną. O tuo metu, kaip tyčia, (ir nutik man taip) sugedo to pagyvenusio vyro mašina – džyrino variklį jis, o mašina vis nesivedė. Taigi, pasakiau viską, ką galvojų apie jį, ir palinkėjau gyvenime patirti tai, ką jis pats dabar padarė. Žinau, kad blogai, bet...

Raudonas visas jis stovėjo ir norėjo skradžiai prasmegti, bet nebuvo kaip ir kur. Taip ir nesugebėjo man paaiškinti, kodėl išmetė tą vargšą, užuot atidavęs jį kitiems – puikiai žinojo, kad čia jis greičiausiai numirs! Nenumirė. Gyvena puikiai ir švenčia 20 metų jubiliejų. Štai, ką reiškia gimti po laiminga žvaigžde!

Mylėkite silpnesnius už save, o jei jau nebėra išeities – atiduokite į prieglaudą, ten ateis tas, kuriam reikia draugo! Nedarykite taip, kaip padarė anas – žmogumi nevadinsiu“, – rašė R.Mikelkevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius