Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Šimašius neigia kalbas apie tarnybinį romaną, nėštumo klausimą palieka „spėlionėms“

Trečiadienio rytą Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius surengė spaudos konferenciją, kurioje atsakė į klausimus apie jo naują santuoką su Gilma Teodora Gylyte. Meras atskleidė, kad artimesnius santykius su moterimi palaikė jau praeitų metų gruodį.

Į Lietuvą Vilniaus meras Remigijus Šimašius grįžo po to, kai jau daugiau nei savaitę internete skamba įvairios provokacijos dėl jo trečiosios santuokos su Gilma Teodora Gylyte. Prieš tai vyras socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu, kuriame pabrėžė, kad ketina atsakyti į visus klausimus, susijusius su jo naująja santuoka.

„Aš esu politikas, viešas asmuo, tačiau viskam yra ribos. O ypač kai tai liečia mano artimuosius. Kai kritika virsta purvu, komentarai – žeminimu, bandymai rinktis politinius taškus – melu, detalių nežinojimas – būrimu iš kavos tirščių, – to jau per daug. Tokios purvo lavinos neatlaikytų niekas. Visi turi teisę kelti klausimus, bet pačių sugalvotas šmeižtas nėra atsakymai į juos.

Todėl matydamas šią purvo fiestą, stabdau savo atostogas ir dar šiandien parskrendu į Lietuvą. Grįžtu vienas – purvo ratilai pasiekė mus ir Prancūzijoje, sušlubavo Gilmos sveikata, ji nuo vakar guli ligoninėje, bet šiuo metu jaučiasi geriau – grįšiu pas ją rytoj, iki to laiko ja pasirūpins draugiški prancūzai, pas kuriuos esame apsistoję“, – feisbuke parašė R.Šimašius antradienio rytą.

Trečiadienio rytą surengtoje spaudos konferencijoje R.Šimašius sulaukė ne vieno klausimo apie jo naująją santuoką. Meras atskleidė, kad apie skyrybas su buvusia žmona svarstė jau praeitų metų vasarą, o skirtis nutarė žiemą.

„Mano buvusi žmona apie tai žinojo ir mes apie tai kalbėjome. Kaip matėte, viešai apie tai paskelbiau sausio mėnesį. Viskas vieša nuo to laiko, o su Gilma esame pažįstami senokai. Negaliu tiksliai pasakyti, kur susipažinome, bet galbūt viešame renginyje, kažkiek artimiau pradėjome bendrauti po Kalėdų“, – spaudos konferencijoje kalbėjo R.Šimašius.

Jis taip pat sulaukė klausimo, ar tai būtų galima laikyti tarnybiniu romanu, tačiau griežtai atsakė, kad ne. Visgi netrukus pats pasakė, kodėl taip greitai nusprendė tuoktis.

„Galiu pasakyti, kad tuo metu, kai nusprendėme, kad mūsų santykiai yra tokie, kuriuos galime deklaruoti viešai, tai kitas klausimas, kaip tuos santykius rašyti, tai mes nusprendėme parašyti tai, ko iš tikrųjų norime – būti kartu. Džiaugiuosi, kad priėmiau sprendimą tuoktis, kad viskas būtų skaidru, gerai“, – sakė jis.

Jis nepanoro komentuoti gandų, kad jo žmona laukiasi.

„Tetos ir dėdės prie stalų Lietuvoje mėgsta pasamprotauti apie tokius dalykus, kad galbūt, o kodėl dar ne. Galbūt, paliksiu šiuos dalykus šitoms spėlionėms, nes būtų nei šis, nei tas apie tokius klausimus atsakinėti.

Jei kažkam smalsu, tegul seka, kas čia bus. Manau, kad žmonės būtų kažkiek laimingesni, jei labiau rūpintųsi, kaip jie gali būti laimingi. O mes esame laimingi viduje ir spekuliacijas paliksiu jums“, – teigė meras.

R.Šimašius patvirtino, kad G.T.Gylytė atsidūrė medikų rankose, buvo ligoninėje, bet jau išleista iš ten – tik teks gerti vaistus.

„Aš ne gydytojas, negaliu įvardyti priežasčių, bet stresas negali nedaryti įtakos. Kiekvienam žmogui galėtų taip būti, jeigu jis sulauktų nepelnytų priekaištų. Iš tiesų tai negali nedaryti įtakos“, – kalbėjo Vilniaus meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius