-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Remigijus Žiogas su bičiuliu Kovo 11-ąją paminėjo kitaip: nuo kalno Ispanijoje čiuožė pusnuogiai

Valstybines šventes kiekvienas mini skirtingai – vieni eina stebėti tądien mieste vykstančių renginių, kiti jas sutinka namie. Tačiau renginių vedėjas Remigijus Žiogas Kovo 11-ąją nutarė paminėti išties ypatingai ir su bičiuliu lenktynininku Drew Hollandu ryžosi drąsiai bei netikėtai avantiūrai – nuo kalno Ispanijoje čiuožė mūvėdami tik glaudes. Anot Remigijaus, gyvenimas tik vienas, tad galima leisti sau ir pakvailioti.
Remigijus Žiogas ir Drew Hollandas
Remigijus Žiogas ir Drew Hollandas / Asmeninio albumo nuotr.

R.Žiogas 15min sakė, kad Kovo 11-ąją su draugų kompanija kalnuose pamini kasmet ir kiekvienoje tokioje išvykoje su savimi nešiojasi trispalvę, tad šie metai tikrai nebuvo išimtis. Tačiau paklaustas, kaip gimė idėja nuo kalno leistis beveik nuogiems, Remigijus atskleidė, kad tai buvo labai spontaniškas poelgis.

„Su Drew kėlėmės keltuvu ir pasiūliau tokį iššūkį. Sugalvojome, pasijuokėme, užkilome ir paprašėme budinčios prie keltuvo pasaugoti mūsų rūbus. Ji sutiko ir paklausė, ką darysime. O mes čia pat nusirengėme ir pradėjome čiuožti“, – patirtą nuotykį prisiminė R.Žiogas.

Pasak Remigijaus, aplinkinių reakcijų buvo įvairių, tačiau daugiausia – nuostabos. Susidomėję ispanai ėmė filmuoti smagiai avantiūrai pasiryžusius bičiulius, mat tokio vaizdo kalnuose dar nebuvo regėję: „Tie, kam nepatiko, galbūt nutylėjo, o tie, kam patiko, ir švilpė, ir plojo, ir prašė kartu nusifotografuoti – tikrai sulaukėme palaikymo.“

Vaizdais, kaip su Drew slidinėja pusnuogiai, Remigijus pasidalijo savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Ten jis taip pat susilaukė nemažai palaikančių komentarų, o tarp pasisakiusiųjų buvo ir drąsuolių žmonos.

„Jei žmonos būtų buvusios šalia, tai velnių būtų normaliai atrašiusios. Bet kadangi slidinėjome be jų, berniukai truputį pasileido plaukus. O žmona paskui klausia – kam iš viso reikalingos tos glaudės? Du suaugę vyrai, turi po tris vaikus, o kaip durniukai tik su triusikais čiuožinėja nuo kalno“, – juokėsi R.Žiogas.

R.Žiogo teigimu, smagios atrakcijos metu netrūko adrenalino. Tačiau diskomforto bičiuliai nepajuto – juk gyvenime reikia išmėginti įvairias atrakcijas.

Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Žiogas ir Drew Hollandas
Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Žiogas ir Drew Hollandas

„Negalvojome apie tai, ką pasakys žmonės, ar kad galbūt mus nubaus. Gyvename tik vieną kartą, tai kodėl karts nuo karto nepasielgus spontaniškai? Mes nieko gėdingo nepadarėme, tiesiog pakeitėme aplinką ir į tą aplinką įnešėme kitokio vaizdo. O ir šiaip Lietuva juk ruonių šalis, žiemą bėgame maudytis į šaltą jūrą, tad tai nebuvo kažkoks žygdarbis“, – 15min pasakojo R.Žiogas.

Nors Remigijus su draugų kompanija jau yra nemažai keliavęs, Siera Nevados kalnuose Ispanijoje jis lankėsi pirmą kartą. Tačiau bičiulių išmėginta drąsi avantiūra – tikrai ne pirma ir ne paskutinė.

„Prieš kelerius metus Gruzijoje su trispalve nuo kalno leidomės parašiutais. Esame leidęsi ir su aštuoniomis trispalvėmis. Kai tik išvykstame – tai vis kokią nors žinią į Lietuvą parnešame, ką lietuvaičiai ant kalnų padarė. Dabar planuojame vykti slidinėti į Bosniją ir Hercegoviną, ten vėl kokią nors nesąmonę sugalvosime“, – intrigavo R.Žiogas.

Vis dėlto mylimiausia šalis Remigijui yra Lietuva: „Džiaugiuosi, kad ji dovanoja tokias galimybes keliauti, pažinti pasaulį ir mėgautis gyvenimu. Man Lietuva – svajonių kraštas.“

TAIP PAT SKAITYKITE: R.Žiogas su šeima ilsisi Tenerifėje: „Dėl gausybės lankytinų vietų sala gali konkuruoti su Turkija“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius