Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Renginiai grįžta: Justinas Jankevičius kviečia pasimatyti pokalbių laidoje „Nesiaukite LIVE“

Metų pradžioje internete startavusi ir didelio dėmesio bei daug simpatijų sulaukusi internetinė humoro laida „Nesiaukite“ su Justinu Jankevičiumi priešakyje visus, išsiilgusius gyvų susitikimų, kviečia pasimatyti renginyje „Nesiaukite LIVE“ jau birželio 2 dieną 19 valandą pramogų erdvėje „Pakrantė“ šalia „Žalgirio“ arenos Kaune.
J.Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius/ 15min koliažas
J.Jankevičius ir Vaidotas Grincevičius/ 15min koliažas

„Nesiaukite“ – interaktyvus pokalbių šou, kurio metu pašnekovai su J.Jankevičiumi atvirai ir nuoširdžiai dalijasi savo mintimis, patirtimis bei dar negirdėtomis istorijomis.

Kiekvienoje „Nesiaukite“ laidoje svečiuosis garsiausi ir populiariausi Lietuvos sporto ir pramogų pasaulio atstovai bei kiti visiems puikiai žinomi žmonės, pertraukų metu laukia ir muzikiniai pasirodymai. O pirmosios laidos svečias – komikas, socialinių tinklų žvaigždė ir žinomiausias „YouTube“ vaizdo įrašų kūrėjas Lietuvoje Vaidotas Grincevičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Grincevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Grincevičius

„Nesiaukite“ kūrybinė komanda nekantrauja susitikti su žiūrovais ir žada puikios nuotaikos užtaisą bei daug netikėtumų.

„Laikas grįžti į normalumą ir pagaliau vėl pažiūrėti vieni į kitus ne iš skirtingų ekrano pusių, o taip, kaip gamta surėdė – gyvam pasimatyme. „Nesiaukite“ podkastas keliasi iš interneto į tikrą gyvenimą ir manau, kad kalbu ne vien už save, kai sakau, kad žvėriškai pasiilgau gyvų renginių su tikra publika. Mūsų pokalbių laida yra skirta plataus profilio susibūrimams nuo pirmo pasimatymo iki gedulingų pietų ir joje mes kalbinsime tik charizmatiškiausius ir Lietuvai nusipelniusius pašnekovus. Labai laukiu pasimatymo ir grįžimo į prarastą normalumą“, – sako laidos vedėjas Justinas Jankevičius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius

„Kad ir kaip man patiktų mūsų foteliai ir studija, bet jau norisi įkvėpti gryno oro, projektui taip pat. Visi be galo pasiilgom gyvų emocijų, reakcijų ne komentarais, o gyvu bendravimu. Smagiausia, jog šios laidos formatas yra laisvas pokalbis su vakaro svečiu, todėl esame laisvi kvosti savo pašnekovą kaip įmanoma labiau. Turime daug idėjų, kurių negalėjome įgyvendinti „Nesiaukite“ filmavimuose, todėl renginių žiūrovai išvys visko“, – intriguoja laidos prodiuseris Žilvinas Stankevičius.

Susitikimai su žiūrovais numatyti visą vasarą Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje. Pirmieji pokalbiai vyks Kaune birželio 2 d. ir 16 d., vėliau filmavimai kelsis į pajūrį ir vasaros pabaigoje vėl grįš į Kauną.

Renginys organizuojamas pagal LR Vyriausybės patvirtintas COVID - 19 pandemijos valdymo priemones. Renginyje galės dalyvauti ne daugiau nei 300 žmonių ir jie neprivalės turėti galimybių paso! Bilietus įsigyti galima ČIA.

O visi, kurie neturės galimybės dalyvauti laidoje gyvai, pokalbio įrašą galės išvysti portale 15min.lt bei contribee.com/nerakaziureti paskyroje jau pirmadienį (birželio 7 dieną), bei vėliau „YouTube“ kanale „Nėra ką žiūrėti“. Tačiau patys pirmieji laidą stebėti galės tik 15min.lt MAX prenumeratoriai – tai išskirtinė galimybė jiems.

Pilnas 2,5 val. šou – tik prenumeruojantiems MAX. Visą laidą žiūrėti galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius