-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Javtokas atskleidė kovą gimusios dukters vardą: „Balsavo visi šeimos nariai“

39-asis gimtadienis Robertui Javtokui šiemet buvo ypatingas – jį krepšininkas minėjo nebe su keturiais šeimos nariais, o su visais penkiais. Prieš kelias savaites tris vaikus auginantis vyras su žmona Vilma Javtokiene (35) susilaukė ketvirtos atžalos. Gimtadienio proga R.Javtokas pasidalijo naujagimės nuotrauka ir atskleidė po ilgų ieškojimų atsiradusį vardą.
Robertas Javtokas su žmona Vilma Javtokiene ir vaikais Smilte, Greta ir Simu
Robertas Javtokas su žmona Vilma Javtokiene ir vaikais Smilte, Greta, Simu ir Domu / Rūtos Daskevičiūtės/Vabaliuko foto nuotr.

Kovo 20-ąją gimtadienį minėjęs Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius, buvęs krepšininkas neslėpė, kad dukters gimimas – pati geriausia dovana.

„Negalėčiau būti dar laimingesnis“, – instagramo paskyroje rašė R.Javtokas. Nuotraukoje, kuria pasidalijo, jis įsiamžino su visa šeima: žmona Vilma, dukra Greta, sūnumis Simu ir Domu bei kovo pradžioje gimusia jauniausia dukra.

View this post on Instagram

Could not be more happy

A post shared by Robertas Javtokas (@rj0015) on

15min susisiekus su R.Javtoku jis pasakojo, kad tai buvo jauki, šeimyninė fotosesija. Pasak krepšininko, dukra namuose jaučiasi puikiai, o fotosesijos metu buvo labai rami: „Labai gerai jaučiamės, viskas puikiai. Namuose gražu, gera, kol kas ir ramu“, – juokaudamas kalbėjo R.Javtokas.

Krepšininkas 15min atskleidė ir mažylės vardą. Tiesa, kaip sako Robertas, jo paieškos užtruko – tai jau ketvirtas vaikas šeimoje, tad surasti gražiausią ir tinkamiausią variantą buvo nelengva. Galiausiai pasirinktas lietuviškas vardas.

„Vardo paieškos dukrai užtruko. Turėjome kelis variantus, tad ilgai svarstėme. Galiausiai balsavo visi šeimos nariai: vaikai, močiutės, tėvai. Paskutinę sekundę nedidele taškų persvara išsiveržė Smiltė“, – apie dukros vardo paieškas pasakojo R.Javtokas.

View this post on Instagram

Vaziuojam namo????

A post shared by Robertas Javtokas (@rj0015) on

Ir nors daugeliui ši žinia buvo kiek netikėta, tris vaikus auginantys tėvai dar prieš metus atskleidė pagalvojantys apie daugiau atžalų.

„Mes būtumėme tikrai nieko prieš. Iš tikrųjų su trečiu vaiku viskas daug lengviau, viskas taip smagu, net nepajutome, kaip jis užaugo, tai tikrai nesakome, kad jis – paskutinis mūsų šeimoje“, – prisipažino Vilma.

Su vyresniu broliu Artūru augęs Robertas Javtokas taip pat visuomet žinojo, kad vienu vaiku tikrai neapsiribos.

„Bent jau du vaikus tai tikrai norėjau turėti. O išėjo trys ir labai džiaugiuosi, jog pralenkiau pirminius planus. Neįsivaizduoju, kas gali būti geriau už akimirkas, kai gauni bučinį, apsikabinimą ar jų pieštą paveiksliuką. Tai yra pats didžiausias gyvenimo džiaugsmas“, – nusišypsojo trijų vaikų tėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius