-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantiška dviratininkų pora susilaukė pirmagimio: sūnų pavadino Herkumi

Vienas geriausių visų laikų Lietuvos dviratininkų Ramūnas Navardauskas su savo žmona, buvusia dviratininke Gabriele Navardauskiene susilaukė sūnaus.
Ramūno Navardausko ir Gabrielė Jankutės vestuvės
Ramūno Navardausko ir Gabrielė Jankutės vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Lietuvos dviračių sporto federacija pirmadienį sveikino prieš kelias dienas organizacijos viceprezidentu tapusį R.Navardauską ir jo žmoną Gabrielę.

Jie pirmadienį susilaukė sūnaus, kurį pavadino Herkumi.

Gabrielė po gimdymo 15min sakė, kad jos savijauta puiki.

„Su Ramūnu jaučiamės palaiminti sulaukę pirmojo vaiko. Gimdymas buvo sklandus, džiaugiuosi priėmusi sprendimą atvykti vaiko sutikti į Mažylio gimdymo namus Kaune, čia dirba tikri profesionalai“, –15min žinią apie šeimos pagausėjimą komentavo G.Navardauskienė.

Ji atskleidė, kad vyras Ramūnas taip pat dalyvavo gimdyme.

„Tačiau po jo turėjo išeiti iš ligoninės. Bet džiaugiuosi, kad jis buvo drauge“, – pridūrė Gabrielė.

Ji pasidžiaugė, kad gerai jaučiasi ir mažylis Herkus. „Šiuo metu bandome susidraugauti ir suprasti vienas kitą“, – šyptelėjo G.Navardauskienė.

Dar anksčiau su 15min kalbėjusi Gabrielė teigė, kad galutinį žodį renkant berniukui vardą tars Ramūnas.

„Deja, nei aš, nei Ramūnas neturėjome mums anksčiau įsiminusio vardo. Kalbėdamiesi išsirinkome porą mums patikusių, bet vėliau pastebėjau, kad vyras labai svarsto. Nusprendžiau – jo pasirinkimas bus lemiamas, o aš tiesiog pradėjau rinkti mažylio kraitelį“, – 15min yra sakiusi Gabrielė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Navardauskienė ir Ramūnas Navardauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Navardauskienė ir Ramūnas Navardauskas

Sužinojusi, kad laukiasi, Gabrielė pasakojo labai apsidžiaugusi, ją užplūdo daugybė emocijų. Tuo metu Ramūnas buvo išvykęs į Ispaniją, todėl moteris nusprendė sulaukti tinkamos progos ir tik tada pranešė šią naujieną savo vyrui.

„Maždaug 10 dienų slėpiau ir pasakiau tik per mūsų vestuvių metines. Tiksliau, jų išvakarėse, nes nekantravau ir norėjau pasidalinti šiuo džiaugsmu. Pamenu, prakalbome apie metines, aptarėme, kiek laiko esame kartu, kaip sekasi vedybinis gyvenimas. Tuomet pasakiau, kad laukiuosi. Dar 4 savaites buvome atskirai, todėl teko džiaugtis dviese, bet tyliai“, – šypsojosi pašnekovė.

Judviejų šeimoje pirmagimis buvo labai lauktas ir, kaip sako Gabrielė, sulauktas pačiu tinkamiausiu metu. Praeitais metais ji baigė bakalauro studijas Klaipėdos universitete, o, kai vienas svarbus žingsnis žengtas, atėjo laikas ir šeimos pagausėjimui.

Tiesa, ji paatviravo, kad ateityje kartu su Ramūnu svajoja ir apie daugiau atžalų, tačiau kol kas stengsis visą savo rūpestį skirti pirmagimiui.

„Norime būti kuo geresni tėvai pirmajam vaikui, padaryti jį laimingu ir geru žmogumi. O kaip seksis ateityje, bus matyti“, – šypsojosi Gabrielė.

15min primena, kad pora susituokė paskutinę 2017-ųjų rugsėjo dieną Kvėdarnoje – jų abiejų gimtame mieste, Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčioje prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

Ir nors šiandien profesionaliu dviračių sportu užsiima tik Ramūnas, Gabrielei du ratai taip pat ne svetimi – būtent dviračių sportas juos ir suvedė, dar tuomet, kai Gabrielei buvo vos 11-ika, o Ramūnui – 17-ika metų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūno Navardausko ir Gabrielė Jankutės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramūno Navardausko ir Gabrielė Jankutės vestuvės

26 metų Gabrielė Jankutė-Navardauskienė yra buvusi profesionali dviratininkė, prieš kelerius metus baigusi sportininkės karjerą.

32 metų R.Navardauskas mina pedalus iki šiol, nors pats pripažįsta, kad svarbiausi pasiekimai veikiausiai jau yra laimėti.

Trenerio Kęstučio Česaičio išugdytas dviratininkas yra laimėjęs etapus „Tour de France“ ir „Giro d'Italia“ lenktynėse, o 2015 metais pasaulio dviračių plento čempionate iškovojo bronzos medalį.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Ramūnas Navardauskas
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Ramūnas Navardauskas

Tais metais R.Navardauskas buvo išrinktas geriausiu Lietuvos metų sportininku.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviračių sporto žvaigždė Ramūnas Navardauskas Kvėdarnoje susituokė su Gabriele Jankute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius