-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudens avalynės pristatyme – madai neabejingos garsenybės: modeliais tapo žinomos moterys

Trečiadienio vakarą sostinėje madai neabejingos garsenybės susirinko į naujos avalynės kolekcijos pristatymą. Improvizuotu podiumu šįvakar žengė žinomos moterys, tarp jų – Ieva Mackevičienė ir Viktorija Siegel.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, Inga Žuolytė, Viktorija Siegel, Ieva Mackevičienė, Sandra Šernė
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Inga Žuolytė, Viktorija Siegel, Ieva Mackevičienė, Sandra Šernė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vakaro metu pristatyta naujausia moterims skirta prekės ženklo „Bronx“ avalynės kolekcija „Kole“. Jos ašis – kaubojiški batai, iš proto varantys stiliaus ikonas.

Madai ir stiliui dedikuotas vakaras vyko Senamiestyje, prekybos centre „G9“ esančioje „Newmood“ parduotuvėje. Mados mylėtojams pažįstama internetinė drabužių, avalynės ir aksesuarų parduotuvė prieš porą mėnesių įkūrė fizinę parduotuvę. Nemėgstantys pirkti internetu naujausias kolekcijas gali pamatyti išskirtinėje, perlamutrinių spalvų parduotuvėje.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Renginyje apie kaubojiškos avalynės tendencijas papasakojo stilistė Asta Nevedomskytė. Ji teigė, kad tokius batus ypač lengva derinti, todėl drąsiai galima integruoti į drabužių spintą. Stiliaus ekspertė siūlo juos avėti su džinsais, midi ar ilgu sijonu, derinti prie lietpalčio, paįvairinti griežtą, kelnių ir baltos palaidinės įvaizdį.

Išsiskirti iš minios mėgstančioms moteris skirtą batų kolekciją panoro išvysti ir žinomos Lietuvos moterys. Renginyje dalyvavo

Naujausią kaubojiškų batų kolekciją pristatė keturios parduotuvės mūzos ir stiliaus įkvėpėjos: dviejų vaikų mama Ieva Mackevičienė, viena stilingiausių šalies moterų Viktorija Siegel, tinklaraštininkė Kamilė Dambrauskaitė ir nuomonės formuotoja Ieva Swan. Visus derinius pasirinko jos pačios, o prie jų priderino kaubojiško stiliaus avalynę. Renginį vedė tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Pitkauskienė.

V.Siegel: anksčiau kaubojiškų batų labai nemėgo

Renginyje sutikta Viktorija Siegel teigė, kad prieš rudenį keičia beveik visą garderobą, pradedant nuo spalvų.

„Man rudenį norisi žemiškų, pastelinių ar net ir juodų spalvų. Vasarą kategoriškai vengiu juodos spalvos“, – kalbėjo žinoma mergina. „Kaip ir kiekvienai moteriai – ateina ruduo ir norisi atsinaujinti garderobą, bet aš moku apsipirkti skoningai ir už gerą kainą“, – pridūrė ji.

Paklausus apie tai, kiek vis dėlto tenka pakloti apsipirkinėjant, V.Siegel nusijuokė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Siegel

„Pagal nuotaiką ir pagal tai, kaip pasisekė šį mėnesį. Priklauso nuo darbų, kiek galiu sau leisti“, – tikino ji.

Tiesa, anksčiau į Viktorijos pirkinių krepšelį kaubojiški batai anaiptol nepatekdavo.

„Dar praeitais metais negalėjau į juos žiūrėti ir buvau iš tų, kur sakiau, kad tikrai jų nesiausiu. Šią vasarą kažkaip persilaužiau. Vienus nusipirkau, jie buvo labai patogūs. Priderinau prie suknelių, šortų ir prie džinsų – labai universalūs batai. Jeigu turite viziją, tai galite priderinti prie visko“, – patarimus dalijo socialinių tinklų žvaigždė.

Paklausta, kodėl šiandien išsirinko būtent tokį aprangos derinį, V.Siegel sakė, jog jai norėjosi žemiškų ir tamsesnių spalvų.

„Norėjosi rudą – žemišką spalvą – priderinti prie juodos suknelės, nes juoda suknelė yra klasika, su ja niekada neprašausi“, – tikino ji. Taip pat mergina pridūrė, jog visada yra linkus laisvesnio stiliaus drabužius.

„Esu labai smulki ir man labai negražu, kai labai lieknos merginos apsirengia aptemptus drabužius ir save įrėmina. Aš kiekvienai dienai labiau mėgstu laisvo stiliaus drabužius – jie patogesni“, – pokalbį užbaigė V.Siegel.

Ieva Mackevičienė: kaubojišką avalynę pamilo tik šį rudenį

Kalbinta I.Mackevičienė pasakojo esanti laisvalaikio avalynės gerbėja. Ypač jai patinka kedai ant platformos. Šį rudenį ji atsinaujino avalynės kolekciją įsigijusi klasikinio modelio batus ant kulno. „Aulinukai ant kulno mano spintoje buvo retenybė, o dabar užkariavo mano širdį“, – sakė žinoma moteris.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kamilė Dambrauskaitė, Ieva Swan, Viktorija Siegel, Ieva Mackevičienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kamilė Dambrauskaitė, Ieva Swan, Viktorija Siegel, Ieva Mackevičienė

Moteris pasakojo nemėgstanti fizinių parduotuvių, leisti laiką matavimosi kabinose jai nėra malonumas. Todėl dauguma drabužių įsigyja internetu, o kas netinka – grąžina. „Perkant internetu, vis užtaikau, kada būna didelės nuolaidos. Taip pavyksta ir sutaupyti“, – pasakojo garsenybė.

Moteris juokėsi, kad praėjusiais metais į kaubojiško stiliaus avalynę žvelgė skeptiškai. Nežinojo, su kuo ir kaip juos derinti. Pasitelkusi į pagalbą stilistę, Ieva atrado daugybę derinių, kur ši išskirtinė avalynė puikiai tiko.

K.Dambrauskaitė: avalynę perka tik internetu

K.Dambrauskaitė šį sezoną didžiausią dėmesį kreipia į masyvius, suvarstomus kelionių į kalnus tipo, kvadrato formos priekio ir kaubojiško stiliaus batus.

„Dar praeitą sezoną nusipirkau net kelis kaubojiško stiliaus batus ir jie iki dabar išlieka labai aktualūs mados pasaulyje! Mano nuomone, tokia avalynė dera prie visko! Puikiai atrodo prie „mom“ tipo džinsų, masyvaus švarko, romantiškų suknelių ar sijonų“, – pasakojo K.Dambrauskaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kamilė Dambrauskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kamilė Dambrauskaitė

Išskirtiniu stiliumi pasižyminti mergina pasakojo, kad beveik visada avalynę ji perka internetu. „Mano koja nėra labai „išranki“, o jei ir dydis ar bato forma netinka, visada galima grąžinti“, – šypsojosi nuomonės formuotoja.

I.Swan: į kaubojiškus batus neinvestuos didelių pinigų

Viena žinomiausių nuomonės formuotojų I.Swan teigė, kad rudenį jai labiausiai ilgaauliai batai. Jie gali būti tiek virš kelių, tiek dengti kelius. Pasak Ievos, tokia avalynė lengvai įsilieja į jos stilių, tinka tiek prie džinsų, tiek prie suknelių.

Avalynę moteris labiausiai mėgsta pirkti pasimatavusi, įsivertinusi, ar batai bus patogūs. Jei neranda norimo modelio, tada bando ieškoti internete. Ieva juokėsi, kad kaubojiško stiliaus avalynė jai niekada nepatiko, praėjusį sezoną ji manė, kad tai greitai praeisianti mada. Tačiau klydo – kaubojiška avalynė šį sezoną išgyvena savo aukso amžių.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Swan
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Swan

„Pastebėjau, kad prekės ženklai šį sezoną kaubojiškus batus šiek tiek kitaip apipavidalina, pagalvoja apie patrauklesnius dizaino sprendimus. Šį sezoną mielai įsigysiu tokius batus, tačiau tikrai neinvestuosiu didelių pinigų. Užteks man vienos poros“, – juokėsi moteris, savo stiliaus atradimais socialiniuose tinkluose žavinti tūkstančius sekėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius