-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė įrašė dainą su vyru Mariumi Dauda: „Jam muzika tiesiog įaugus kraujyje“

Regis, Lietuvos muzikos padangėje gimė dar vienas duetas: Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (43) uždainavo kartu su savo sutuoktiniu Mariumi Dauda (28): jiedu įrašė dainą „Ten, kur šilta“.
Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė
Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Ar čia buvo jos iniciatyva, kad Marius pradėjo dainuoti? „Man pasisekė, kad turiu žmogų, kuriam muzika – tiesiog įaugus kraujyje. Jo tėtis gražiai groja gitara, o aš pati buvau maloniai nustebusi, sužinojusi, kad Marius, dar mokydamasis mokykloje, namų sąlygomis buvo įrašęs dainų albumą, kuriose pats dainuoja“, – pasakoja žinoma moteris.

Noras kartu įrašyti dainą sutuoktiniams kirbėjo jau seniai, ir dabar svajonė tapo realybe: „Pastaruoju metu tiek daug darbų, kad vis dažniau Mariui užsimindavau, kaip smagu būtų pabėgti ten, kur šilta. Taip ir gimė ši daina – apie atostogas, gerą nuotaiką, šilumą, jūrą ir džiaugsmą vien dėl to, kad gyvename“, – pasakoja RutaLu.

Muziką dainai sukūrė vienas populiariausių šių dienų muzikos autorių Paulius Jasiūnas, o žodžius dainai parašė pati Rūta.

„Muzika lengva, skleidžianti geras emocijas, o dainos tekstas – paprastas, gyvenimiškas, kiekvienam suprantamas ir greitai įsimenamas“, – šypsosi atlikėja.

Įvertinkite:

VIDEO: RutaLu ir Marius Dauda'Ten, kur šilta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius