-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė mini medvilninių vestuvių sukaktį: „Visoms galiu palinkėti tokio vyro kaip Marius“

Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė ir Marius Dauda mini medvilninių vestuvių metines, rugsėjo 27-ąją suėjo dveji metai, kaip jiedu vienas į kitą kreipiasi vyru ir žmona. „Tai – nuostabi diena. Ir nors jos per daug nesureikšminame, abu suprantame, kad per tuos dvejus metus santuokoje kasdien vis tik stipriau vienas kitą mylime“, – 15min sakė Rūta.
Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda
Rūta Lukoševičiūtė ir Marius Dauda / Dainiaus Stankaus ir Vyganto Ovadnevo nuotr.

TV projektų vykdomoji prodiuserė ir jos asistentu dirbantis sutuoktinis nestokoja veiklos, todėl paminėti gražią sukaktį drauge prisės tik dienos pabaigoje.

„Atskirai kažko švęsti tikrai neketiname. Mus jau keliomis dienomis anksčiau pasveikino tėvai, o dabar tiesiog pabūsime dviese, ramiai pavakarieniausime“, – pasakojo Rūta.

2016-ųjų rugsėjo 27-ąją Vilniuje susituokusi pora per dvejus santuokos metus dar nespėjo sukurti nusistovėjusių sveikinimo šia proga tradicijų, tačiau abu įsitikinę – ne dovanos, o dėmesys vienas kitam svarbiausia. Todėl rytą pradėjo bučiniu, abu negailėjo vienas kitam gražių žodžių.

Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė su dukra ir Marius Dauda
Dainiaus Stankaus nuotr./Rūta Lukoševičiūtė su dukra ir Marius Dauda

„Man smagu, kai tą rytą pabudusi padarau vyrui kavos, pabučiuoju ir pasakau, kad jis man – vienintelis ir svarbiausias pasaulyje. Sulaukiau tokio pat atsakymo. Abu esame spontaniški, todėl planuoti į priekį nemėgstame. Todėl ir nuspręsti, ką veiksime, labiau mėgstame netikėtai“, – juokėsi pašnekovė.

Rūta neslepia – šiuo metu ji išgyvena patį gražiausią gyvenimo periodą. Mylima, mylinti ir kupina vidinės harmonijos. „Jaučiuosi reikalinga, galiu save realizuoti ne tik šeimoje, bet ir darbe, turiu daug kūrybinių idėjų, mane palaiko artimiausi žmonės – ko daugiau norėti? Tai labai svarbu. Todėl jaučiuosi labai laiminga“, – neslėpė ji.

Santuoką su Mariumi ji vadina tiesiog nuostabia, tačiau kaip ir dėl visko gyvenime – norint pasiekti gražų rezultatą, būtina įdėti darbo. Rūta įsitikinusi, kad vienas svarbiausių darnių santykių ingredientų – priimti kitą toks, koks jis yra. Esą labai svarbu nebandyti pakeisti žmogaus, o išmokti vertinti tiek jo privalumus, tiek trūkumus.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Marius Dauda ir Rūta Lukoševičiūtė

„Daugelis daro klaidą, kai laikui bėgant kitą žmogų pradeda lipdyti pagal save. Tai griauna santykius. O ir labai svarbu vienas kitą palaikyti, diskutuoti, kalbėtis – komunikuoti tarpusavyje yra labai svarbu“, – pasakojo ji.

Rūta juokiasi, kad nepaisant to, kad vidumi jaučiasi nurimusi, širdyje liko ta pati žaisminga, energinga ir visur spėjanti vijurkė. „Viduje kaip buvau, taip ir likau velniūštis. Tačiau abu su vyru jaučiame, kad metams bėgant atsirado didesnis vienas kito supratimas, išmokome vienas kitą suprasti iš pusės žodžio, pusės žvilgsnio. Tuomet apima totalus gėris ir ramybė, nėra jokios įtampos, streso, ir tas labai džiugina. Tarp mūsų atsirado labai daug bendro, o tas vienas kito supratimas labai glosto širdį“, – atviravo Rūta.

Loretos Kondratės nuotr./Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi Dauda
Loretos Kondratės nuotr./Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi Dauda

Gražiam judviejų ryšiui netrukdo ir amžiaus skirtumas – juos skiriančių 15 metų Rūta sako nė nejaučianti.

„Galiu tik palinkėti visoms tokio vyro. Taip, Marius yra jaunas, bet jis ne pagal metus subrendęs. Aš tikrai galiu atsiremti į jo petį, paklausti patarimo. Jis – labai racionalaus mąstymo. Nejaučiame to amžiaus skirtumo, net jei kitiems atrodo, kad turėtume jausti“, – 15min kalbėjo Rūta.

Pora neslepia, minėdami vestuvių metines vis dažniau pagalvoja ir apie gausesnę šeimą. Iš ankstesnių santykių Rūta turi dukrą Lėją, tačiau pora sako pasvajojantys, kad jų šeima laikui bėgant pasipildytų dar trimis naujais nariais – vaikų jie labai norėtų.

„Tai natūralus jausmas. Jei tas, kas ten iš aukščiau planuoja, duos bent vieną – mes džiaugsimės. Nors norėtume trijų“, – apie atžalas šypsodamasi pasakojo Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius