-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sabonių šeima švenčia pirmąją Tėvo dieną: Shashana skyrė jautrius žodžius

Birželio pirmąjį sekmadienį Tėvo dieną šventė ir Sabonių šeima. Tiesa, šią proga jie minėjo pirmąkart.
Domantas Sabonis su Shashana Rosen ir mažyliu
Domantas Sabonis su Shashana Rosen ir mažyliu / Socialinių tinklų nuotr.

Prieš beveik tris mėnesius mama tapusi Shashana Rosen su Tėvo diena jautriai pasveikino savo vyrą ir vaikelio tėvą Domantą Sabonį.

„Tu darai tai geriausiai. Su Tėvo diena. Mes tave labai mylime“, – rašė S.Rosen savo instagrame.

15min primena, kad Amerikoje krepšinį žaidžiantis Domantas Sabonis ir jo žmona Shashana Rosen šeimos pagausėjimu pasidalijo spaudos konferencijos metu.

Vaizdo įrašas buvo įkeltas krepšinio klubo „Kings“ socialinio tinklo paskyroje.

„Taip, aš susilaukiau kūdikio. Esu labai susijaudinęs, buvau su žmona ir tai nuostabu“, – spaudos konferencijos metu sakė D.Sabonis.

Pora vestuviniais žiedais apsikeitė praeitų metų rugpjūtį. Iš pasidalytų nuotraukų buvo panašu, kad pora susituokė prabangioje pilyje-viloje. Akylai stebintys krepšininko gyvenimą spėjo, kad vestuvių ceremonijai pora bus pasirinkusi „Villa Ephrussi de Rothschild“, pajūrio vilą Prancūzijoje.

Apie vestuves tviteryje rašė ir žurnalistas Scottas Agnessas: „Tai vestuvių savaitgalis Domantui Saboniui. Dabar jis jau vedęs vyras.“

Galiausiai po kurio laiko D.Sabonis ir S.Rosen savo ypatingos dienos akimirkomis nusprendė pasidalinti svetainėje chromatafilms.com.

„Jei norite sužinoti daugiau apie Shashanos ir Domanto vestuves Pietų Prancūzijoje, esate tinkamoje vietoje. Ši šventė – neabejotinai vienos svarbiausių mūsų sezono vestuvių“, – buvo rašoma chromatafilms.com.

Socialinių tinklų nuotr./Domantas Sabonis ir Shashana Rosen
Socialinių tinklų nuotr./Domantas Sabonis ir Shashana Rosen

Vestuvinius filmukus kuriančios įmonės internetiniame puslapyje buvo teigiama, kad šis poros 3 dienų savaitgalis išliks atmintyje ilgam ne dėl to, kad buvo be galo gražus ir jaudinantis, bet ir dėl visko, kas nutiko.

„Shashana ir Domanto gerumas, svečiai, skirtingos vietos, į kurias važiavome, užkulisiai, išliksiantys atmintyje dar labai ilgai... Tiesiog pažiūrėkite šį trumpą vaizdo klipą!“ – rašoma internetiniame puslapyje.

Pora susižadėjo 2020 m. rugpjūtį. Džiugią žinią tuomet socialiniuose tinkluose pranešė būtent Domanto Sabonio mylimoji. Pasidalijusi žaisminga nuotrauka, kur pora užfiksuota vienas kito glėbyje. Shashana pokštavo, kad pagaliau pavyko sutramdyti svajonių jaunikį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius