Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šefas F.Meschino vedė vaiko besilaukiančią G.Lėpaitę: liudininke tapo K.Meschino

Sausio 22-osios popietę Vilniuje santuokos saitais susijungė Lietuvoje gyvenantis italas, gerai žinomas „Užupio picerijos“ šefas Federico Meschino ir jo mylimoji Greta Lėpaitė. Septynerius metus jausmus puoselėjanti pora niekada nenorėjo pompastiškos šventės, tad ceremonija buvo itin jauki. O jaunavedžių meilės istorija – išties verta pasakos.
Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės
Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.

„Vos prieš keletą dienų kartu su Federico paminėjome draugystės metines. Norėjome sujungti dvi gražias progas į vieną šventę“, – portalui Žmonės.lt sako G.Lėpaitė.

F.Meschino ir G.Lėpaitės vestuvių ceremonijoje dalyvavo artimiausi poros bičiuliai ir šeimos nariai, tarp jų ir – Federico pusseserė, influencerė Karolina Meschino. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Greta prisipažino – su mylimuoju jie niekuomet nesvajojo apie pompastišką šventę.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės

„Žinojome, kad mūsų vestuvės nebus didžiulė šventė, pilna pompastikos, į kurią atvyks 100 svečių ir muzikantų... Iš tiesų, visada svajojome susituokti kokiame nors egzotiškame pasaulio kampelyje, kur būtume tik dviese, arba iškart po kuklios ceremonijos Vilniuje, išskubėti į šiltus kraštus“, – su portalu Žmonės.lt savo svajonių vestuvėmis dalijosi ji.

Vis dėlto šiuos poros planus pakoregavo pandemija ir, kaip sako pati Greta, didžiausias stebuklas, atkeliaujantis į jųdviejų gyvenimą. Praėjusių metų gruodį Greta ir Federico pranešė laukiantys šeimos pagausėjimo.

„Esu labai laiminga, kad su pačiais artimiausiais žmonėmis kartu galime pasidžiaugti mūsų meile“, – dėl kiek kitokios vestuvių šventės nė kiek nesuko galvos pašnekovė.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Jaukios G.Lėpaitės ir F.Meschino meilės šventės liudininkais tapo K.Meschino ir poros bičiulis Filippo.

Po oficialios santuokos ceremonijos G.Lėpaitė pasirinko vyro pavardę.

Vos sumainę vestuvių žiedus Greta ir Federico artimuosius sukvietė, kaip patys sako, į ramų santuokos paminėjimą.

„Norėjome tik pakelti taurę už mūsų santuoką ir paragauti torto su šeima. Tokia mūsų šventė, – tarė nuotaka.

Tiesa, čia Greta portalui Žmonės.lt pridūrė, kad vasarą vestuves atšvęs antrąkart, tik tuomet jau Federico gimtinėje Italijoje, su šeimos dalimi, kuri negalėjo atvykti į Vilnių.

Federico Meschino ir Greta Lėpaitė susipažino prieš septynerius metus viename restorane, kuriame pašnekovė tuomet dirbo. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Greta šypsosi – ji iki šiol dėkinga likimui, kad šis netikėtomis aplinkybėmis ją suvedė su gyvenimo meile. Jųdviejų istorija išties verta pasakos.

„Iš mažo miestelio į sostinę atvykusi studentė, dirbanti restorane, visai netikėtai sutiko savo gyvenimo meilę. Federico iš Italijos į Lietuvą buvo atvykęs tik darbui vasarą“, – romantišką ir netikėtą susitikimą prisiminė G.Lėpaitė.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Federico Meschino ir Gretos Lėpaitės vestuvės

„Jis buvo mano ištikimiausias klientas. Mane sužavėjo jo charizma ir nesuvaidinta šiluma. Bendrauti buvo taip paprasta, o ir chemiją pajutome iškart“, – šypsodamasi portalui Žmonės.lt pridūrė ji.

Per septynerius draugystės metus Greta ir Federico ne tik mėgavosi romantiškomis akimirkomis, bet ir vienas iš kito mokėsi.

„Kai susipažinome buvome dar labai jauni, kartu augome, mokėmės vienas iš kito ir brendome, ieškojome savęs, o ir mūsų kartu kaip poros. Labai džiaugiuosi, nes manau, kad mums sekasi puikiai ir esu laiminga, kad galiu ištekėti už savo geriausio draugo, partnerio ir būsimo mūsų vaikelio tėčio“, – portalui Žmonės.lt sakė G.Lėpaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius