-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė susitiko su Holivudo žvaigžde Vince'u Vaughnu: „Man didelė garbė“

JAV šiuo metu gyvenanti ir studijuojanti Simona Milinytė laiko veltui neleidžia. Drauge su prieš savaitę atvykusiais tėvais ji smagiai leidžia laiką įdomiausiose šalies vietose.
Simona Milinytė ir Vince‘as Vaughnas
Simona Milinytė ir Vince‘as Vaughnas / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė su tėčiu Albertu

Mergina apsilankė ir JAV kino studijoje „Universal“, kuri jai paliko neišdildomų įspūdžių. Ten ji sutiko ir aktorių Vince‘ą Vaughną.

„Didelė garbė sutikti vieną geriausių aktorių ir neįtikėtinų asmenybių Vince‘ą Vaughną“, – socialiniame tinkle rašė Simona.

Šis įrašas netrukus sulaukė jos draugų ir bičiulių atsako, vienas komentavo, kad Simonai net pavydi, kad jai pavyko akis į akį susitikti su garsiu aktoriumi.

„Buvome su tėvais ir keletu draugų kavinėje, ten buvo ir jis su šeima. Toks trumpas tebuvo susitikimas. Labai malonus žmogus, galbūt būtume ir daugiau pabendravę, bet jis buvo su dviem labai mažais vaikučiais, nesinorėjo trukdyti. Nusifotografavom ir tiek“, – Žmonės.lt sakė Simona.

V.Vaughnas – žinoma asmenybė JAV kino pasaulyje. Jis sukūrė ne vieną vaidmenį įvairiuose filmuose ir serialuose, vaidino filme „Svingeriai“, „Juros periodo parkas“, „Seksas ir miestas“, „Ponas ir ponia Smitai“, „Slėpkit pamerges“, „Anoniminis tėtis“ ir daugelyje kitų.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

Simonos tėvai į JAV atvyko praėjusią savaitą. „Esu labai laiminga, kad jie atvyko manęs aplankyti. Myliu savo tėvus. Šeima man yra viskas“, – sakė Simona. 

Mamą Mariją ir tėtį Albertą ji pavedžiojo po apylinkes, aprodė vietą, kurioje gyvena. „Nuvedžiau juos į fermerių prekybos centrą, kur vaisiai, daržovės – viskas ekologiška. Jiems labai patiko, kaip aš čia įsikūriau“, – Žmonės.lt pasakojo Simona.

Kalifornijoje Simona nuo praėjusių metų rudens studijuoja vaidybą ir režisūrą. Ir nors gyvenimas JAV jauną atlikėją žavi, ji neslepia pasiilgstanti ir Lietuvos. Aplankyti gimtinę ji ketina gegužės viduryje.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė su mama Marija ir tėčiu Albertu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius