Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: kokiems vyrams pažinčių programėlėse moterys sako „NE“?

Tikriausiai dabar labai daug žmonių naudojasi pažinčių programėlėmis „Tinder“, „Badoo“, „FBDate“ ir kitomis. Vienišiems tai patogiausias būdas susipažinti (ypač dabar karantino metu), nors nevienišų ten irgi labai labai daug. Statistika sako, kad daugiau nei 30 procentų ten esančių žmonių yra susituokę. Bet šį kartą aš ne apie tai.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šį kartą noriu panagrinėti vyrų anketas pažinčių programėlėse. Iškart atsiprašau visų įsižeidusių vyrų (o tokių bus tikrai), taip bus į vienus vyriškus vartus, nes moteriškų anketų, deja, nemačiau. Bet jūs visada galite parašyti man atsakomąjį straipsnį, kurį mielai išspausdinsim.

Dar prieš kurį laiką su savo radijo kolege Silva, susikūrusios netikrą anketą „Tinderyje“ ir savo susirašinėjimo patirtį aptarinėdamos radijo eteryje, nustebome – radome kalnus siaubingų vyrų anketų. Vyrai nori susirasti antrą pusę (na, ar vienos nakties nuotykį) ir šitaip nemoka savęs pateikti.

Tada su kolege juokavom, kad įkursime firmą, kuri padės vyrams sukurti patrauklias anketas su patraukliomis nuotraukoms. Mes juokavom, o Didžiojoje Britanijoje neseniai tokia firma atsirado. Tai tik įrodo, kad tokios pagalbos vyrams reikia ne tik Lietuvoje. Ne, ne visiems vyrams jos reikia, nes jau matau, kaip pykstat. Tikrai yra ir puikių, šmaikščių bei patrauklių anketų. Gaila, kad nedaug.

Nustebome – radome kalnus siaubingų vyrų anketų

Kadangi firmos neįkūrėme, mes, moterys, norime jums padėti. Nemokamai. Savo instagramo sekėjų merginų, kurios naudojasi pažinčių programėlėmis, paklausiau, kokios vyriškos anketos joms yra nepatrauklios? Kokį dalyką vos pastebėjusios, jos tam vyrui iškart sako „NE“? Gavau daugiau nei 400 atsakymų iš įvairaus amžiaus moterų, todėl manau į mūsų patarimus verta atkreipti dėmesį.

  • Vardas

Atrodo, kas čia neįprasto? Viskas gerai, jei parašote savo vardą. Bet net ir čia kai kurie persistengia. Moterims užkliūva mažybiniai vardai. Na, tikrai keista, kai jums keturiasdešimt metų, o jūs Antanėlis arba Poviliukas. Mažybiniu vardu mes jus mielai vadinsime, kai būsime dviese namie, bet internete visi Poviliukai iškart pasirodo kaip mamyčiukai.

Dar blogiau, jei jūs neparašote savo tikro vardo, o pasivadinat „Nežinau“, „Saviakas“ ar išvis baisiausia „Seksiukas“ ar „Ne tavo reikalas“. Tai yra taip blogai, kad vos pažiūrėjus į tokį vardą visa kita moterims tampa tiesiog nebeįdomu.

  • Aprašymas

Mums svarbu, kaip jūs prisistatote. Arogantiški pristatymai, keiksmažodžiai prisistatyme ir mažybiniai žodeliai, tarkim: „Esu nieko sau vyriukas, man patinka dar seksiukas“ (čia tikra citata), moterų tikrai nevilioja. Dar moterims nepatinka kokios nors labai gilios žinomų žmonių citatos. Merginos man rašė, kad taip vyras lyg ir bando pasirodyti protingesnis, nei yra iš tiesų.

Dar merginos nemėgsta, kai jūs iki smulkmenų aprašot, kokia turi būti jo antroji pusė. Aš pati asmeniškai nieko blogo tame nematau – kaip tik nereikia gaišti laiko, bet kai pamatau „Visos fyfos ir dūros braukit į kairę“ – braukiu, nors nelaikau savęs nei dūra, nei fyfa, bet man tas merginų įžeidinėjimas nepatinka.

Kai pamatau „Visos fyfos ir dūros braukit į kairę“ – braukiu, nors nelaikau savęs nei dūra, nei fyfa

Ai tiesa, visų savo minusų aprašyme irgi išvardinti nereikėtų: „Geriu, rūkau, dažnai negrįžtu namo, gal būsiu tau neištikimas“ (tikra citata). Ne, nebūsi, nes ką tik gavai „NE“. Man asmeniškai labai nepatinka, kai vyras parašo, kad yra paprastas. Anksčiau paprastumas gal ir buvo dorybė, bet dabar gyvename jau tais laikais, kai savęs įvardinimas paprastu tolygus pasakymui, kad net pats galvoji, jog esi nevertas dėmesio. Žema vyro savivertė moterų nevilioja.

  • Nuotraukos.

Aš puikiai suprantu, kad yra vyrų, kurie nemėgsta fotografuotis, kurie neturi, kas juos fotografuoja. Bet šiais laikais bent vieną normalią nuotrauką tikrai įmanoma pasidaryti. Ir ta nuotrauka neturėtų būti iš vestuvių (ypač jūsų pačių). Dar baisiau, kai mes matome, kad tai nuotrauka, kurioje yra nukirpta moteris, o išvis tragiška, jei ta moteris net nenukirpta. Merginoms nepatinka nuotraukos su alkoholiu, cigaretėmis, treningais ir su žuvimi.

Akivaizdžiai netikros nuotraukos irgi erzina, koks tikslas susidėti bičą iš interneto ir atėjus į pasimatymą pasirodyt, kad esi viso labo paprastas Poviliukas? Anketos be nuotraukų irgi baisu: „Kas susidomės – gaus nuotrauką“ – rašo vyrai. Kuo mes turim susidomėti? Jei savo anketoje vietoje savo veido įdėjote kelmo nuotrauką, tai mums sako tik du dalykus – esat vedęs ir bijot, kad žmona jus pričiups arba esat baisesnis už kelmą.

Na, ir pabaigai – daugiau nei 400 merginų sudarė didžiausių klaidų, kuriant pažinčių anketas TOP 5:

5 vieta. Parašymas „Pats sau bosas“ – ne, tai mums nesako, kad jūs esat kietas verslininkas, tai sako, kad jūs patys gėdijatės savo darbo. Geriau išvis nieko nerašykit.

4 vieta. Nuotrauka kurioje vyras su akiniais nuo saulės. Kambaryje. Tai buvo kieta 1992 metais. Dabar tai kvaila.

3 vieta. Gramatinės klaidos aprašyme. Kai jas darote susirašinėdami žinutėse, tai erzina, bet tiek to, mes suprantam, kad jūs skubat, nepagalvojat ir t.t. Kai tos klaidos yra aprašyme – tai klaiku. Paprašykit draugo ar mamos, kad ištaisytų. Niekas nenori susitikinėti su beraščiais.

Jums gal ir sunku bus patikėti, bet nuotrauka prie mašinos moterims nebedaro įspūdžio

2 vieta. Nuotrauka prie mašinos. Jums gal ir sunku bus patikėti, bet nuotrauka prie mašinos moterims nebedaro įspūdžio. Nuotrauka prie mašinos merginoms asocijuojasi su pasikėlusiais pacanais. „Anksčiau automobilis parodydavo, kiek tu turi pinigų, o dabar parodo, kiek tu turi paskolų“, – rašė man viena mergina ir greičiausiai buvo teisi. Apie nuotraukas prie gatvėje rastų kietų automobilių aš išvis nekalbu.

Ir galiausiai 1 vieta. Beveik visos moterys man rašė, kad joms labai nepatinka pusnuogių vyrų seksualios nuotraukos. Nuotrauka, kurioje tu sporto klube pakabinęs rankšluostį ant savo penio, moteris ne vilioja, o atstumia. Nuotrauka, kurioje tu papūtęs lūpas – dar baisiau. Nuotrauka, kurioje tu ranką įkišęs į savo klyną – mums sako, kad tą klyną artimiausiu metu čiupinės tik tavo paties ranka.

Nedėkokit. Eikit susitvarkyt savo anketų ir gerų jums naujų pažinčių. 


Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius