-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjas Tomas Uroška po nutrūkusių sužadėtuvių naują laimę atrado su Paulita: „Nesidairau į praeitį“

2010-ųjų projekto „Tu gali šokti“ nugalėtojas, asmeninis treneris Tomas Uroška (34) niekada nemėgo kalbėti apie asmeninį gyvenimą, ypač santykius. Vis dėlto dabar viskas kiek kitaip. Penkis mėnesius vyras džiaugiasi naujais jausmais Paulitai Tarozaitei (25), su kuria pasvajoja ir apie bendrą ateitį.
Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška
Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška / Asmeninio albumo nuotr.

Pora pirmą kartą viešumoje pasirodė savaitgalį Vilniuje vykusiose prodiuserio, kompanijos „Singing Fish“ direktoriaus Povilo Skaisgirio vestuvėse.

Į parankę įsikibusi Paulita traukė akį savo stiliumi, petį puošiančia tatuiruote. Trenerio įvaizdžio „akcento“ taip pat nebuvo galima nematyti – trūkus kojos raiščiams į šventę teko atvykti užsidėjus įtvarą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kultinių serialų prodiuseris P.Skaisgirys vedė vizažistę G.Tarozaitę: pasirinko ypatingą bažnyčią

„Taip, nuo gegužės mėnesio esame kartu“, – 15min žinią patvirtino Tomas.

Pora susipažino bendroje draugų kompanijoje ir netruko suprasti, kokie abu yra panašūs. Tiesa, Tomas juokiasi, kad meilė užgimė ne iš pirmo žvilgsnio.

„Laikui bėgant susibendravome, pamatėme, kad turime tiek daug panašumų. Sutampa mūsų laisvalaikio leidimo būdas, nuomonė – jokių kivirčų nekyla. Tiesa, aš esu degtukas ir dažnai užsižiebiu, bet Paulita moka viską labai gražiai nuslopinti“, – šypteli jis.

Asmeninio albumo nuotr. /Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška
Asmeninio albumo nuotr. /Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška

O kadangi gyvenime viskas sekasi išties puikiai, T.Uroška neslepia pagalvojantis ir apie kitą etapą.

Vis dėlto pirma laukia apsigyvenimas kartu, mat šiuo metu Tomas gyvena Kaune, Paulina – Vilniuje, kur dirba viešbučių versle. Tačiau santykiai per atstumą jiems netrukdo.

„Daug laiko praleidžiame kartu, problemų nekyla. Žinoma, vis pašnekame apie bendrą gyvenimą kartu. Dar prieš susipažįstant svarsčiau kardinaliai pakeisti gyvenimą, kraustytis. Apsvarstysime abu variantus ir nuspręsime, – sako Tomas. – Pagalvojame apie ateitį, tačiau kalbėti apie vestuves dar tikrai per anksti. Reikia bent tiek, kiek esame dabar, kartu, pagyventi. Bet šiuo metu viskas atrodo išties puikiai.“

Asmeninio albumo nuotr. /Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška
Asmeninio albumo nuotr. /Paulita Tarozaitė ir Tomas Uroška

Santykiams su Paulita nesutrukdė tai, kad Tomas po projekto „Tu gali šokti“ tapo žinomu pramogų pasaulio atstovu, be to, visuomenės dėmesys buvo padidėjęs ir po jo skyrybų su atlikėja Neringa Šiaudikyte.

Apie šį etapą, kuomet po penkerių metų draugystės įvyko skyrybos su atlikėja, Tomas Uroška šneka nedaugžodžiaudamas. Tik užsimena – reikėjo laiko susitvarkyti su emocijomis, pasvarstyti, kas nutiko ne taip.

„Reikėjo padaryti pertrauką, nes nauji santykiai gali prasidėti tik tuomet, kai senieji galutinai užbaigti. Po skyrybų dirbau su savimi, stengiausi gyventi kitaip“, – sako jis.

O dabar Tomas sako su drauge žvelgiantis tik į ateitį. „Mes apie praeitį nekalbame. Gyvename šia diena ir žiūrime į ateitį. Gręžiotis į praeitį nereikia“, – šypteli T.Uroška.

15min primena, kad Neringa Šiaudikytė ir asmeniniu treneriu dirbantis Tomas Uroška susižadėjo 2015 metų vasarą Nicoje, beveik po trejų metų draugystės. Romantiška akimirka įvyko kateryje, filmuojant Neringos dainos vaizdo klipą „Su tavim“.

Vis dėlto 2017-ųjų birželį pora paskelbė apie skyrybas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kultinių serialų prodiuseris P.Skaisgirys vedė vizažistę G.Tarozaitę: pasirinko ypatingą bažnyčią

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius