Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tokių „Lietuvos balso“ mokytojų dar nematėte: žiūrėkite jų linksmybes ant kilimo

Turbūt dauguma galvoja, kad „Lietuvos balso“ mokytojų darbas yra labai smagus ir lengvas. Visgi visą dieną be perstojo klausantis atrankos dalyvių, ir jiems kartais pasidaro išties sunku. Tačiau tokiomis akimirkomis, jie puikiai žino, kaip atsipūsti ir pasilinksminti.
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė, Donatas Montvydas, Rolandas Mackevičius
Džordana Butkutė, Inga Jankauskaitė, Donatas Montvydas, Rolandas Mackevičius / Stop kadras

Filmavimų pertraukų metu, Inga Jankauskaitė, Džordana Butkutė, Donatas Montvydas ir Leonas Somovas paprastai palieka savo „Lietuvos balso“ teisėjų kėdes ir eina pailsėti į užkulisius. Kas ten dedasi, žiūrovai taip ir nesužino.

Tačiau šįkart muzikinio projekto komanda nusprendė paviešinti įrašą, kuriame matyti, kaip išradingai užkulisiuose muzikantai ilsisi.

Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius su Inga Jankauskaite, dėvinčia chalatą, tiesiog prigulė ant grindų... Čia netrukus nesunkiai įkalbėta prisijungė ir pati Džordana Butkutė. Galiausiai kolegas pamatęs Donatas Montvydas pasinaudojo proga ir... atsigulė ant jų visų.

„Be aukštakulnių, taip sakant. Bet iš tiesų taip ir yra! Su kuo gali sunkiai ir daug dirbti, su tais gali ir plaukus pasileisti. Ilgiuosi mūsų vasaros!“, – pasidalijusi vaizdo įrašu rašė Inga Jankauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius