-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vardų“ komandos eksperimentas: koks jausmas apsistoti siaubo viešbutyje Vilniuje?

Ar turite pakankamai drąsos, kad išdrįstumėte apsistoti viešbutyje, kuriame vaidenasi? Šį klausimą 15min rubrikos „Vardai“ žurnalistas Deimantas Čeplinskas uždavė neseniai pasirodžiusiame straipsnyje, kur pristatė jau kelerius metus Vilniuje veikiantį siaubo viešbutį. Tiksliau – ne tik pristatė, bet ir išbandė.
Temos: 1 Helovinas

Ir mes, 15min „Vardų“ komanda, spalio 13-ąją (gerai, kad ne penktadienį) apsilankėme viešbutyje „Nightmare Hotel“, kad patys įsitikintumėme, ar iš tiesų čia vaidenasi, o gal tai tik gandai?... Ištrūkti, žinokite, nėra jau taip lengva.

Pabrėžtina, kad apie šią vietą informacijos iki filmavimo datos žinojome itin mažai, tebuvo sutartos detalės, kaip reikės šią patirtį nufilmuoti. Dėl tinkamesnio apšvietimo siaubo namų įkūrėjai – Edmundas Poliulianas ir Domantas Ivanauskas – sutiko išties nemažoms patalpoms, kurios bent pusmetį „papuoštos“ išskirtinai Helovino siaubo tematika, suteikti kiek didesnį apšvietimą. Visi kiti dalyviai turi progą išbandyti akliną tamsą, nors ir šiame eksperimente vietų, kai tebus girdimi balsai, bus.

Taigi, koks jausmas apsilankyti siaubo viešbutyje?

VIDEO: „Vardų“ komandos eksperimentas: koks jausmas apsistoti siaubo viešbutyje Vilniuje?

TAIP PAT SKAITYKITE: Šiurpiausio viešbučio Vilniuje įkūrėjai – apie akistatą su baimėmis, siaubo kultūrą ir svečių reakcijas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius