Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel atskleidė vestuvių užkulisius: „Galvojau, kad apalpsiu“

Socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel ir verslininkas Laurynas Suodaitis atskleidė daugiau detalių apie vienas daugiausia smalsuolių sudominusių šių metų vestuvių. Kaip paaiškėjo, emocijų čia buvo kur kas daugiau, nei galėjo matyti publika.
VIktorija Siegel, Laurynas Suodaitis
VIktorija Siegel, Laurynas Suodaitis / Asmeninio albumo nuotr.

„Laurynas žinojo mano požiūrį, žinojo, kad aš noriu vestuvių, žinojo, kad man tai svarbu, bet man nereikėjo vyro įkalbinėti: na, pasipiršk man, nu aš taip noriu, greičiau darom tas vestuves.... pas mus to nebuvo...

Jeigu vyras nori, tai jis ir paims, ir niekur tu nepabėgsi, būsi jo, ir būsi žmona...“, – pirmadienį 20 val. per LNK pasirodysiančioje gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo 26-erių nuomonės formuotoja Viktorija Siegel.

Kaip rašoma televizijos pranešime spaudai, žiūrovai pamatys iki šiol niekur nerodytus Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvėje įvykusios vestuvių ceremonijos kadrus ir įspūdingos, prabangios šventės akimirkas.

Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel

„Galvojau kelis kartus: apalpsiu dėl streso, ir dėl nerimo... Buvo toks jaudulys apėmęs, kad stoviu, ir galvoju: Dieve, Vika, tu tik laikykis... Pažiūriu į Lauryną, o jis šypsosi lyg niekur nieko.

Kai tariau priesaikos žodžius, atrodo, it akmuo nuo širdies, jau ištekėjau, ir baisiausia jau praėjo“, – apie ceremonijos metu užplūdusias emocijas kalbėjo Viktorija.

15min primena, kad Viktorijai ir Laurynui pastarieji metai buvo kupini išbandymų, viešų aptarinėjimų, tačiau šią audrą nuo pat jųdviejų draugystės pradžios lydėjo begalinė meilė, kuri neleido pasiduoti net sunkiausiais momentais.

Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Suodaitis, Viktorija Siegel

„Nuvilnijus didelei bangai prieš metus, jau aiškiai žinojome, kad mudviejų kelias – vestuvės. Buvome įsitikinę, kad niekas mums nesutrukdys mylėti ir gerbti vienas kitą. Šiandien matome, kad buvome teisūs“, – pasakojo L.Suodaitis.

Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvę jaunieji pasirinko neatsitiktinai. Viktorija išpažįsta stačiatikybę, todėl nuo pat pradžių mylimieji žinojo, kad amžiną meilę prisieks cerkvėje. Vis dėlto, Viktorija pasakojo, kad nei tobulas oras, nei vedybų vieta neturi didelės reikšmės. Svarbiausia tai, kad jiedu – jau vyras ir žmona.

„Išsipildė mano svajonė. Kai tikrai myli vyrą, nori už jo ištekėti ir sukurti šeimą. Nėra taip, kad padėjus parašą viskas pasikeičia. Bet ženkliai maloniau, kai vyras, pabučiuodamas tave į lūpas, ištaria: „Tu mano žmona“. Tam pritartų kiekviena moteris – juk negali būti visą gyvenimą pristatinėjama kaip draugė ar gyventi amžinai sužadėtinės statuse“, – džiaugėsi Viktorija.

Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvių akimirkos – galerijoje:

Vestuvėms Viktorija pasirinko itin subtilų įvaizdį – ji buvo pasipuošusi mados namų „Mas 924“ kurta suknele ir Militos Daikerytės nuotakos makiažu.

O kiekvienam, kuris žavisi vestuvių papuošimais, išradingais sprendimais, į akį turėjo kristi ir Skaisčiausiosios Dievo Motinos cerkvės gėlėmis puoštas skliautas. Įdomu tai, kad prie šios detalės prisidėjo floristas ir dekoratorius Mantas Petruškevičius.

Asmeninio albumo nuotr./VIktorija Siegel, Laurynas Suodaitis
Asmeninio albumo nuotr./VIktorija Siegel, Laurynas Suodaitis

Ir tai tikrai nėra vienintelė detalė, prie kurios savo nagus prikišo žymusis dekoratorius. Jei atkreipėte dėmesį, o tikrai turėjote atkreipti į nuotakos puokštę, tai ji taip pat atkeliavo iš „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“. Panašu, kad M.Petruškevičius stipriai prisidėjo prie pasaka virtusios ceremonijos.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės

Nors vakaro šventė, kuri vyko prabangiame „Esperanza Resort & SPA“ viešbutyje, liko tik jaunųjų ir svečių akims, tačiau akies krašteliu pavyko pažvelgti į tai, kas buvo skelbiama socialiniuose tinkluose.

Ir čia taip pat pasidarbavo Mantas Petruškevičius, nes šventės salėje esantys stalai, kėdės buvo papuošti specialiai jo dekoruotomis gėlėmis.

Buvo ir kita šventės pusė, kuri buvo ne mažiau ryškesnė nei pati ceremonija. Juk vakaro vedėju tapo nuotaikingasis Rolandas Mackevičius. Negana to, jis užkalbino ir žaviąją Viktorijos dukrą Nicole, kuri nors ir kukliai, tačiau sutiko trumpai pasikalbėti su Rolandu.

Vėliau šventės eigoje Viktorija pasirodė su nauju įvaizdžiu. Ji apsivilko trumputę baltą suknelę, su kuria netrukus sukosi ant šokių parketo, kurį savo muzikos garsais užvedė ryškiausios Lietuvos muzikos padangės žvaigždės.

„Saulės kliošas“, Džordana Butkutė ir Donatas Montvydas – tiek talentų skambėjo Viktorijos ir Lauryno Suodaičių vestuvių šventėje.

VIDEO: Susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis: pamatykite šventės akimirkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius