-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – filmo „Vyras už pinigus“ su J.Jankevičiumi premjera: atvyko įžymybės

Pirmadienio vakarą kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ įvyko Justino Krisiūno režisuotos komedijos „Vyras už pinigus“ premjera.
Agnė Jagelavičiūtė, Justinas Jankevičius su sužadėtine Greta Mikalauskyte, Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Žilvinas Tratas, Simonas Pham, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė
Agnė Jagelavičiūtė, Justinas Jankevičius su sužadėtine Greta Mikalauskyte, Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Žilvinas Tratas, Simonas Pham, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Filmo „Vyras už pinigus“ premjeroje dalyvavo Ramūnas Rudokas, Gian Luca De Marco, Agnė Jagelavičiūtė, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Žilvinas Tratas, Simonas Pham, Ramūnas Rudokas su žmona ir kiti.

Romantiškame ir šviesiame filme, itin tinkamame šventiniam periodui, režisierius pagrindinį vaidmenį patikėjo humoristui ir laidų vedėjui Justinui Jankevičiui, šį kartą sužavėjusiam puikiais aktoriniais sugebėjimais.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Filmo „Vyras už pinigus“ premjera
Luko Balandžio / 15min nuotr./Filmo „Vyras už pinigus“ premjera

Tai jau antras J.Jankevičiaus vaidmuo kine. Šiame, kaip ir pirmajame „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“, filmo herojui tenka ne tik stoti į akistatą su savo jausmais, bet ir iškovoti mylimosios dėmesį. O viskas ne taip paprasta, kai pagrindinės herojaus klientės – moterys, mokančios pinigus už suteikiamas paslaugas. Kokios tai paslaugos, paaiškės tik filmo pabaigoje, rašoma pranešime spaudai.

„Džiugu, kad atsiranda režisierių, kurie patiki manimi kaip aktoriumi. O atsisakyti vaidinti „prostitutą“ būtų nuodėmė. Toks gyvenimo šansas gali gyvenime ir nebepasikartoti. Bet nebūkite suklaidinti pavadinimo. Šis filmas – be keiksmažodžių ar vulgarybių, o kupinas romantikos ir meilės“, – juokėsi J.Jankevičius.

„Vyras už pinigus“ – romantinė komedija apie meilę, pinigus ir mokesčius, kupina humoro ir smagių nesusipratimų.

Kai atkakli mokesčių inspektorė imasi dar vieno savo tyrimo, kurio sėkmė gali garantuoti vadovės postą, kelyje pasitaikęs žavus įtariamasis sumaišo visas kortas ir primena tikrąsias vertybes.

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Sandra Daukšaitė, Justinas Jankevičius, Akvilė Vitkūnaitė-Steponavičienė, Julius Zalakevičius, Aldona Vilutytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius