-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi žmonės švenčia Tėvo dieną: nuo jaukių kadrų iki jautriausių pasakojimų

Sekmadienį Lietuvoje minima tarptautinė Tėvo diena. Ta proga daugelis šalies žinomų žmonių prisiminė ir savuosius: socialiniuose tinkluose jie dalijosi jaukiais kadrais, pasakojimais ir dėkojo tėveliams už didžiulę meilę bei rūpestį. Kiti dalijosi patys, kaip tėveliai, švenčiantys jiems ypatingą dieną.
Katažina Zvonkuvienė su savo tėčiu, Donatas Montvydas su vaikais, Stano su sūnumi
Katažina Zvonkuvienė su savo tėčiu, Donatas Montvydas su vaikais, Stano su sūnumi / Asmeninio albumo nuotr.

Tarptautinės tėvo dienos proga dalis šalies gyventojų grįžo į savo gimtamiesčius pasveikinti juos auginusių tėvų arba bent jau nuoširdų linkėjimą perdavė telefonu.

Ne išimtis – ir žinomi šalies žmonės, kurie jaukumu alsuojančiomis nuotraukomis ir pasakojimais nusprendė pasidalyti socialiniuose tinkluose, tokiu būdu tėvams padėkodami viešai. Tiesa, dalis Lietuvos žinomų žmonių patys yra tėvai, todėl šią dieną minėjo sulaukdami sveikinimų.

Laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė pasidalijo tokiu sveikinimu:

„Su Tėvo diena, – rašė moteris. – Mano vaikystės laikais auginti vaikus buvo moterų reikalas. Suprask, koks čia darbas? Džiaugiuosi, kad dabar vis daugiau vyrų sutinka ir supranta, kad nėra rimtesnio ir prasmingesnio darbo kaip užauginti žmogų! Man teko su dukra net peštis dėl mūsų tėčio! Būdama maža ji man pareiškė, kad tekės už jo, o aš galėsiu susirasti kitą!“

Šmaikštų sveikinimą perdavė ir pats tėvu esantis Stanislavas Stavickis-Stano. „Visus tikrus vyrus, tėčius ir tuos, kas planuoja jais tapti ateityje, sveikiname! Nėra nieko prasmingesnio nei sūnaus ar dukros gimimas. Nieko gražesnio nei išsimozojusio vaiko šypsena.

Nėra didesnio karo ir rimtesnių pergalių, nei tos, kurias patiriate kartu darydami namų darbus. Niekas tau neskaudės labiau, nei tavo mergaitės nubrozdintas keliukas. Niekur nerasi vertingesnio paveikslo, nei tas, kurį jie trise nupiešia Tėvo dienos proga.

Manęs vieno interviu metu paklausė: su kokiu žmogumi, gyvu ar mirusiu labiausiai norėtum susitikti? Aš iš karto atsakiau: su savo tėčiu. Prisėstume, kaltume po šimtą. Tiek ten dar visko neišsakyta liko...

Taigi. Paskambinkit, pasveikinkit. Paleiskite, ką užantyje laikot, gal ir nebus kitos progos. O kas abejojate ir keliate klausimą būtai ar nebūti tėčiu, nejuokinkite. Aišku BŪTI!“, – socialiniame tinkle rašė Stano.

„Influencerė“ Viktorija Siegel taip pat švenčia Tėvo dieną – jam ji siunčia šilčiausius linkėjimus.

„Su Tėčio diena, mano mylimas tėveli!“, – socialiniame tinkle šalia jaukaus kadro rašė socialinių tinklų žvaigždė.

Tiesa, sveikinimus ji siuntė ir savo sužadėtiniui Laurynui Suodaičiui, dukros Nicole krikštatėviui.

„Aš esu nepaprastai laiminga moteris ir mama, kad mes su Nicole turime tave šalia! Esi ne tik beprotiškai rūpestingas, besąlygiškai ją mylintis krikšto tėtis, bet ir labai dideles širdies žmogus! Nedažnas tėtis skiria ir atiduoda tiek savo dėmesio, laiko ir meilės vaikui, kaip Tu Nicolei! Mes labai Tave mylim!“ – rašė moteris.

Džiaugsmingomis tėvystės akimirkomis pasidalijo ir Donatas Montvydas.

„Tėčiu būti gera“, – šalia kadro rašė jis.

Štai Elenai Puidokaitei-Bruzgulienei (Atlantai) ir jos vyrui Tadui ši Tėvo diena tikrai ypatinga, nes pirmoji kartu su neseniai gimusiomis dvynukėmis.

„Tie pirmi kartai.. kuomet iš visos širdies sveikinam Tėtį!“ – rašė moteris.

Humoristas Mantas Stonkus Tėvo dienos proga nusprendė pasidalyti kadru, kuriame įsiamžino kartu su savo atžalomis.

„Man labai labai pasisekė“, – šalia jos rašė vaikų tėtis.

O štai modelis Solveiga Mykolaitytė pasidalijo tekstu apie visus jos gyvenimo tėčius: „Šią dieną prisiminiau visus tėčius, kurie buvo ir yra svarbiausi mano gyvenime.⁣ Mano Tėvas , a.a. Senelis, prisiminiau net a.a. savo sporto mokyklos trenerį. ⁣Kiek man, tuo metu mažai mergaitei ir ypač paauglei, jo gyvenimiškos pamokos formavo mano asmenybę.

Ir prieš trejus metus sutiktas nuostabus tėtis, su savo maža mergyte ant rankų – dabartinis mano širdies draugas. Jau tuomet stebėjausi, koks ypatingas gali būti ryšys tarp tokios mažos mergytės ir tėčio.

Ir į tėviškumą turėjau galimybę pažvelgti jau visai kitomis, suaugusios moters akimis. ⁣Kartais jis juokauja, jog namie turi ne vieną, o du vaikus. Suprask, ir mane.⁣ lr tenka jam namie tvarkytis su dviem panom.

Esu dėkinga, jog ir šio tėčio dėka pati turiu galimybę augti. Kaip asmenybė, kaip charakteris, kaip moteris. ⁣Kaip viena protinga moteris pasakė: neretai tėčiai lieka tik šeimų paraštėse, neįvertinti, nesuprasti.⁣ Kartais jie būna kankinami kaltės ir abejonių.⁣ Kartais jiems reikia patarimo, ar pagalbos. ⁣Kaip ir mums visiems.

Kartais tėčiai būna ir pačiuose pirmuose puslapiuose ir tik pačiomis didžiausiomis raidėmis! ⁣Visiems tėčiams reikia apkabinimo, padrąsinimo ir gero žodžio. ⁣Tėčiai – visuomet bus mūsų herojai!⁣ Ir AČIŪ jiems už tai!“

Grupės „69 danguje“ narė, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė su Tėvo diena nusprendė pasveikinti savo mylimąjį.

„Tėtis! Tėtis! Tėtis! Jau antri metai sveikinu tave su TĖČIO DIENA!“ – šalia jaukaus kadro rašė moteris.

O atlikėjos Katažinos Zvonkuvienės sveikinimas skirtas jau iškeliavusiam jos tėčiui. „Jis buvo pats geriausias Tėtis pasaulyje...“ – šalia jųdviejų nuotraukos rašė dainininkė.

Šiltus sveikinimus siunčia ir verslininkė Daina Bosas: „Tėvo diena reiškia daugiau nei gėles ir dovanas. Tai reiškia, kad mylim Tave ir tai reiškia didelį AČIŪ! Tu esi geriausias tėtis ir geriausias mūsų draugas. Sveikinu visus tėvelius su TĖVO DIENA.“

O verslininkė Liucina Rimgailė sveikinimus perdavė savo vyrui, televizijos laidų ir renginių vedėjui Tadui Rimgailai. Tiesa, pora atžalos dar tik laukiasi.

„Su tavo diena, Tadai. Kažkas gal sakys, kad dar be 5 minučių, bet turint omeny, koks esi empatiškas, koks jau dabar apsvaigęs iš meilės mažyliui, kuris dar pakeliui, man tu jau esi nepaprastai nuostabus tėtis ir tikrai gali su dideliu pasididžiavimu nešioti šį titulą“, – rašė besilaukianti moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius