-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 03

17-metis Dj Daniukėlis pristato kūrinį „Gargantua“: „Užsienio melomanų įvertinimas glosto širdį“

17-metis Danius Armanavičius pasiruošęs užkariauti pasaulį – Dj Daniukėliu prisistatantis jaunasis muzikos kūrėjas išleido kūrinį „Gargantua“, kuris kaip mat sulaukė užsienio klausytojų palaikymo.
Danius Armanavičius
Danius Armanavičius

D.Armanavičius-Daniukėlis nuo mažumės buvo užtikrintas, kad savo gyvenimą sies su muzika. Jau būdamas 12-os jis koncertuodavo įvairiuose renginiuose, laimę bandė ir TV projekte „Lietuvos talentai“, o 13-os pradėjo kurti savo muziką, kurią iškart siųsdavo į aukščiausio lygio įrašų studijas.

Po kelerių metų Danių aplankė sėkmė. Visai neseniai jis neseniai pasirašė sutartį su Didžiosios Britanijos ir Nyderlandų įrašų kompanija „Frequency – No Copyright Music“, su kuria įrašė kūrinį „Gargantua“.

„Tiesiog siunčiau savo kūrinį daugybei įvairių įrašų studijų, o kiek daugiau nei po savaitės gavau atsakymą, kad manimi susidomėjo „Frequency – No Copyright Music“. Per dieną jie gauna 400–500 kūrinių iš viso pasaulio, o per mėnesį išleidžia tik 5–6 jiems patikusius, man labai pasisekė!“, – anksčiau interviu su 15min sakė D.Armanavičius.

Dj Daniukėlis pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Frequency“
Dj Daniukėlis pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Frequency“

Ateitį ir visą savo gyvenimą D.Armanavičius-Daniukėlis žada sieti su muzika. Baigęs mokyklą didžėjus studijuos muzikos prodiusavimo technologijas, o vėliau, kaip pats teigia, savo muzika užkariaus visą pasaulį.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dj Daniukėlis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Dj Daniukėlis

Naujasis Dj Daniukėlio kūrinys „Gargantua“ jau patraukė užsienio klausytojų dėmesį – internete gausu atlikėją palaikančių komentarų ir vos per parą – daugiau nei 6 tūkst. peržiūrų.

„Užsienio melomanų įvertinimas man glosto širdį“, – džiaugėsi D.Armanavičius-Daniukėlis.

„Norėčiau, kad mano kūrinys taip įtrauktų klausytojus, kaip juodoji skylė – tai begalinė gravitacija, iš jos negali niekas ištrūkti, netgi šviesa. Naujame kūrinyje yra mistinio skambesio, aš kartais juokauju, kad kai kurie mano kūrinio epizodai tikrai galėtų nuskambėti filmo takelyje“, – sakė D.Armanavičius-Daniukėlis.

Naująjį Dj Daniukėlio kūrinį „Gargantua“ galima rasti visose populiariausiose muzikos platformose: „Spotify“, „Apple Music“, „Google Play“, „Deezer“ bei „Youtube“.

TAIP PAT SKAITYKITE: 17-metis Danius Armanavičius garsins Lietuvą visame pasaulyje

VIDEO: Daniukelis - Gargantua

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius