-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 12

„Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ naujasis vaizdo klipas „Bučiuok“ primena muilo operą

Atėjus rudeniui, scenos patrakėliai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ atskleidžia savo romantiškąją pusę – su visu „Pajiešmenių Brass“ pučiamųjų orkestru mylimajai po langais atlieka finalinę savo antrojo albumo dainą „Bučiuok“ ir pristato šiam kūriniui sukurtą vaizdo klipą.
„Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipo filmavimas
„Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipo filmavimas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Negi jau praėjo tie laikai, kai merginai po langais dainuojamos serenados? O gal mums, vyrams, atrodo, kad viskas dabar sumaterialėję, nes dažniausiai bijom pasirodyti jautriais, romantiškais. Juk kelias į moters širdį gali būti per muziką“, – pristatydamas naujausią grupės darbą svarsto „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vokalistas Martynas Enčius.

Vaizdo klipe „Bučiuok“ vyriško „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ kolektyvo pasiilgtos romantikos tikrai netrūksta – Šiaurės Lietuvoje esančiame Pajiešmenių dvare užfiksuotos žinomiausioms muilo operoms nė kiek nenusileidžiančios scenos.

Kartu su grupės nariais vaizdo klipe nusifilmavo ir finalinę antrojo „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ albumo „Problematika“ dainą „Bučiuok“ kartu įrašęs „Pajiešmenių Brass“ pučiamųjų orkestras.

VIDEO: Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Bučiuok (su orkestru „Pajiešmenių Brass“) (oficialus video)

Grupės ir orkestro draugystė prasidėjo prieš dvejus metus. 2016-ųjų pradžioje duetas kartu laimėjo LRT organizuotą projektą „Vario audra“, pasirodė M.A.M.A apdovanojimuose, taip pat sugrojo ne vieną koncertą, o šiuo klipu vainikavo visus bendrai nuveiktus darbus.

„Džiaugiamės, kad mus likimas suvedė su „Antikvariniais Kašpirovskio dantimis“. Mūsų susitikimai būna smagus ir pilni nuoširdaus bendravimo. Esame dėkingi grupei už sukurtas progas bendrai veiklai, bendriems kūrybiniams išbandymams ir atradimams“, – pasakoja „Pajiešmenių Brass“ narys Gediminas Andrašūnas.

Asmeninio archyvo nuotr./„Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipo filmavimas
Asmeninio archyvo nuotr./„Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipo filmavimas

„Mes be galo dėkingi orkestrui už viską, o ypač už atsidavimą šiam klipui – visas „Pajiešmenių Brass“ su užsidegimu repetavo, patys kūrėsi kostiumus, net padėjo įrengti klipui reikalingą dvaro sceną bei ruošė dekoracijas“, – kolegoms pagyrų negaili grupė.

Tiek „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, tiek „Pajiešmenių Brass“ vis dar gyvena klipo filmavimo prisiminimais, kurių kartu su vaizdo klipu vos „nepagrobė“ filmavimo aikštelėje praūžusi audra. „Grojant Pajiešmeniuose galbūt aštuntos mūsų dainos metu lietus tiesiog pradėjo pliaupti į sceną, sudegė kelios apšvietimo lempos, nespėjom nė pastebėti kaip aplink pradėjo skraidyti gamtos stichijos į orą pakeltos palapinės, todėl teko nutraukti pasirodymą ir darbus tęsti gerokai vėliau“, – pasakoja Martynas Enčius.

Tačiau nuoširdus darbas ir Pajiešmeniuose sukurta atmosfera, už kurią „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ žemai lenkia galvas filmavime sudalyvavusiai Pajiešmenių bendruomenei, bei kūrybinės komandos „Scuare“ kantrybė nugalėjo visas audras ir jau šiandien grupės gerbėjai gali mėgautis dar viena vaizdo istorija. Vasaros pabaigą šiandien pasirodančiu vaizdo klipu „Bučiuok“ vainikuojantys „Antikvariniai Kašpirovskios dantys“ savo gerbėjams rudenį padovanos naują dovaną – vinilo plokštelę, kurios pavadinimą išrinko patys grupės gerbėjai. Savo pasirinkimo grupė atskleisti dar neskuba, kviečia spėlioti ir kartu laukti jau netrukus pasirodysiančios pirmosios grupės vinilo plokštelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius