-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 20

Rumšiškių muziejaus teritorijoje neskambės muzika: atšaukiamas festivalis „Granatos Live“

Šiais metais neįvyks ir didžiausias Lietuvoje muzikos festivalis „Granatos Live“. Liūdnomis žiniomis organizatoriai pasidalino „Facebook“ puslapyje, kuriame išreiškė apmaudą dėl susidariusios situacijos atšaukti festivalį.
Festivalio akimirkos
Festivalio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Liūdnomis naujienomis dėl didžiausio Lietuvoje muzikos festivalio organizatoriai pasidalijo feisbuke.

„Mes turėjom vilties, turėjom ir minčių, koks kitoks galėtų būti šių metų festivalis, bet šiandien lūkesčiai virto negailestinga realybe. Deja, turime pranešti, kad festivalis „Granatos Live“ nukeliamas kitiems metams.

Labai liūdna ir keista, kad šią vasarą turėsime praleisti be Granatų ir nesusitiksime Lietuvos liaudies buities muziejuje. Bet turime tikėti, kad galiausiai viskas bus gerai. Esame dėkingi festivalio atlikėjams, rėmėjams ir visiems dalyviams už palaikymą ir pozityvumo žinutes. Kitais metais festivalis bus didesnis ir geresnis, tik jo laukti reikės šiek tiek ilgiau“, – pranešama festivalio oficialiame „Facebook“ puslapyje.

Organizatoriai taip pat paminėjo, kad greitu metu bus atskleista ir nauja data bei visa informacija dėl bilietų.

„Mes dirbsime toliau, kad 2021-ųjų vasarą sutiktume stipresni! Būkite saugūs ir sveiki!“, – rašoma feisbuke.

Prieš kelias dienas 15min kalbintas festivalio vadovas Vaidas Zdancevičius buvo atviras – šiųmečio renginio likimas dar nebuvo aiškus.

„Jei per artimiausias savaites Vyriausybė nesuteiks leidimo organizuoti didesnių renginių rugpjūčio mėnesį, festivalį perkelsime į 2021 metus“, – neslėpė jis.

Paklaustas apie galimus nuostolius, kuriuos tokiu atveju patirtų, V.Zdancevičius patikino, kad reiktų skaičiuoti ne tik pinigus.

„Nuostoliai daugiau moraliniai. Gaila neišpildytų lūkesčių ir gero laiko bei emocijų, kurių neteks tiek mūsų komanda, tiek festivalio dalyviai“, – sakė „Granatos Live“ vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius