Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 22

Cher pribloškė erotišku šou: 71-erių dainininkė koncertavo kone pusnuogė

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Las Vegase vyko kasmetiniai „Billboard“ muzikos apdovanojimai, kuriuose netrūko pikantiškų vaizdų: už viso gyvenimo nuopelnus pagerbta popdiva Cher išliko ištikima savo stiliui – koncertavo su kūną taip menkai dengiančiu drabužiu, kad spenelius teko slėpti po širdelės formos lipdukais.
Cher
Cher / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Beje, šis šeštadienį 71-ąjį gimtadienį atšventusios Cher pasirodymas „Billboard“ scenoje buvo pirmas jos šou bet kokių apdovanojimų ceremonijoje per pastaruosius 15 metų!

Muzikos ikona atliko savo 1998-ųjų hitą „Believe“ vilkėdama kūną vos dengiantį kostiumą iš kristalų, kuris apnuogino garbaus amžiaus dainininkės krūtis – jas pridengė tik rožiniai širdelės formos lipdukai (štai iš ko įkvėpimo sėmėsi Miley Cyrus!). Kiek vėliau ji dar kartą lipo ant scenos ir atliko dar vieną dainą – „If I Could Turn Back Time“, šįkart užsidėjusi didžiulių juodų garbanų peruką, vilkėdama taip pat mažai kūno tedengiančią glaustinukę ir juodą odinį švarkelį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher

Tuo tarpu Celine Dion ant „Billboard“ apdovanojimų scenos atliko visiems iki kraujo pažįstamą baladę „My Heart Will Go On“, ir senoji daina buvo prisiminta ne be priežasties – šiemet minimos jau 20-osios „Titaniko“ išleidimo metinės.

„Billboard“ apdovanojimai taip pat tapo Miley Cyrus sugrįžimu į didžiąją sceną po ilgėlesnės pertraukos – čia ji atliko savo naujausią dainą „Malibu“, skirtą mylimajam Liamui Hemsworthui. Dainuodama šią meilės dainą atlikėja net susigraudino.

VIDEO: „Billboard“ muzikos apdovanojimai: stulbinantis Cher pasirodymas ir kitos žvaigždės

Apdovanojimų ceremonijos metu ant scenos lipo ir savo muzikinius numerius žiūrovams dovanojo ne tik Miley Cyrus ar Cher, bet ir Nicki Minaj, Camila Cabello, „The Chainsmokers“, Lorde, „Imagine Dragons“, Drake'as, Halsey, o šou uždarė Bruno Marso šou. Tiesa, paties atlikėjo Las Vegase nebuvo – „T-Mobile“ arenoje buvo parodytas gegužės 10-ąją per atlikėjo koncertą Amsterdame įrašytas numeris. Realiai ant scenos nepasirodė, tačiau savo dainą tiesiogiai iš Čilės siuntė ir kitas dainininkas – Edas Sheeranas.

Daugiausia apdovanojimų tą vakarą pelnė reperis Drake'as – jis namo grįžo net su 13 statulėlių (o pretendavo į 22).

Renginį vedė reperis Ludacrisas ir vedėjos amplua debiutavusi aktorė bei dainininkė Vanessa Hudgens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius