Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 13

Išskirtinis „Devilstone“ festivalininkų stilius: akį traukė spalvos, tatuiruotės ir ryškus makiažas

Į inovatyvų alternatyvios muzikos festivalį susirinkusius dalyvius šeštadienį protarpiais lepino saulutė. To pakako, kad „Devilstone“ festivalininkai nusimestų storesnius drabužius ir į šalį padėtų skėčius – taip festivalis atgijo spalvomis, ryškiais akcentais ir gera nuotaika.
Festivalio „Devilstone“ lankytojai
Festivalio dalyviai / Gedimino Bartuškos nuotr.

Jau nuo 2009 m. Anykščiuose vasaros metu vykstantis festivalis „Devilstone“ kasmet čia pritraukia minias alternatyvios muzikos gerbėjų – čia derinamas rokas, metalas bei originalaus skambesio elektronika.

Tačiau šių metų festivalyje stiliaus atradimai buvo ne ką prastesni nei muzikiniai – daugiausia vyravo akį traukiančios plaukų spalvos, itin ryškus makiažas, kartais net dailės technika pagražintos kūno dalys, tatuiruotės bei klasikine tapusi visiškai juoda apranga, daugiausia būdinga roko ir metalo gerbėjams.

Gedimino Bartuškos nuotr./Festivalio "Devilstone" dalyviai
Gedimino Bartuškos nuotr./Festivalio "Devilstone" dalyviai

15min primena, kad Anykščiuose vykstantis alternatyvios muzikos festivalis „Devilstone“ jau yra tapęs ryškiu festivalių žemėlapio akcentu ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse. Festivalyje jau yra pasirodę daug visame pasaulyje gerai žinomų alternatyvios muzikos vardų, tačiau svarbiausias „Devilstone“ išskirtinumas – nesiliaujančios naujų, savo šlovės ir žinomumo starte esančių grupių paieškos.

Dalyvių nuotraukos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius