Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 03

„Justinas Trio“ pristatė naują dainą: „To imtis paragino užsienio šalių susidomėjimas“

Jau kurį laiką buvo tylu apie „Justinas Trio“ grupę, bet tai ne dėl to, kad grupė stabdo savo veiklą, o aktyviai ir sėkmingai koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Šiandien grupės lyderis Justinas Stanislovaitis pristato kūrinį „Tarp tavęs ir manęs“. Įdomu, kas ji? Kokie jų santykiai? Kas gi įkvėpė „Justinas Trio“ vokalistą sukurti tokį jausmingą kūrinį?
„Justinas Trio“
„Justinas Trio“ / Diodor Reichert nuotr.

Justinai, kada aplankė tokie jausmai tave ir paskatino sukurti šį „Tarp tavęs ir manęs“ kūrinį?

Ši daina parašyta gal prieš kokius metus. Neatsimenu tikslių šios dainos gimimo aplinkybių. Ruduo – apmąstymų laikotarpis, o jis manęs irgi neaplenkė. Galvoju apie tai kas yra svarbu, kartu ir pafilosofuoji – kas yra teisinga, galbūt viskas vyksta ne veltui, kažkas baigiasi, o kažkas tik prasideda. Norisi kartais trumpam sustoti ir apgalvoti naują pradžią, naujus darbus. Labai abstraktu, bet apie tai ir yra ši daina. Galima sakyti, kad ji yra apie susikaupimą, susikoncentravimą į save, savo mintis. O kaip be meilės ir jausmų? Taip, tai daina ir apie meilę. Juk ji yra kiekvieno žmogaus variklis! Ji yra visur, tad nuo jos tikrai sunku pabėgti. Meilė šeimai, draugam, darbui, aistra hobiui, tikslui, mylimajai ar mylimajam. Ji – visur.

Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“
Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“

Kuo nauja daina yra ypatinga ir kuo ji kitokia nei kiti Jūsų grupės „Justinas Trio“ kūriniai?

Ši daina yra unikali tuo, kad viskas yra atliekama vieno žmogaus. Ji yra atliekama šiuolaikinių technologijų pagalba, tokiais aparatais kaip LoopPedal ir kojomis valdoma midi klaviatūra. Tokių sprendimų imtis paragino nemažas užsienio šalių susidomėjimas, vis tik, važiuojant į kitą valstybę yra ganėtinai sunku nusivežti visą grupę. Šiuo metu turime paruošę solo programą, duetą ir trio. Įdomu ir tai kad, „Justinas Trio“ sudaro įvairūs pasirodymai, klavišiniai – Martynas Vaičekauskas, boso gitara – Povilas Kavaliauskas, būgnai – Mantas Macijauskas. Įvairūs renginiai – įvairios bei vis įdomesnės mūsų galimybės.

Ką šiuo metu veikiate? Kokie planai atėjus rudeniui?

Su grupe šiuo metu įrašinėjame naujus kūrinius, o jų yra visokiausių. Eksperimentuojame. Taip pat laukiamas ir pirmasis mūsų grupės turas po Europą. Šiuo metu deriname detales.

Prasideda pasiruošimas į Eurovizijos atranką. Dainų kadnidačių turime nemažai, kadangi patys stengiamės visada eiti su savo kūrybos dainomis. Tobuliname, renkame tinkamiausią.

Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“
Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“
Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“
Diodor Reichert nuotr./„Justinas Trio“

Ar tai bus bandymas nustebinti ne tik Lietuvą, bet ir Europą?

Bandysime laimę. Kodėl bandysime? Mes ir toliau teiksime visiškai eurovizinio formato neatitinkančius kūrinius. Tiesiog norime pristatyti gerą dainą, o ar ji bus Eurovizinė, niekas nežino. Visi visada spėlioja kas laimės ir dažnai prašauna, o tai tik įrodo, kad niekas nieko nežino, tad kodėl gi nepabandžius surizikuoti bei išsiųsti kažką visiškai nestandartiško?

Justinai, vaidinai miuzikle „Meilutė“, ar galėsime tave dar pamatyti scenoje kitame amplua?

Taip, jau yra pradėti nauji darbai su dar vienu puikiu miuziklu. O dabar laukiamos gastrolės su miuziklu „Meilutė“. Darbų ir kūrybinių idėjų tikrai nestinga. Esu laimingas dirbdamas su savo komanda bei grupe „Justinas Trio“.

VIDEO: Justin 3 - Tarp Tavęs ir Manęs (Between You and Me)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius